fredag 23. januar 2015

Sang om besteforeldre

Sangen finnes også på melodiene Dyrene i Afrika og Vi ere en nasjon vi med. Trenger du et godt sitat? Bestill gjerne en spesialskrevet konfirmantsang hos oss. Han sang for å holde rytmen i arbeidet, for å styrke pusten og for å gi beskjed om hvor han var.


Alt dette – har jeg tenkt på i ettertid – var livsbekreftende signaler.

Mennesket er den eneste skapningen, det eneste følende fenomen som aldri kan kjenne seg helt sikker på hvordan man skal oppføre seg og hvorfor man egentlig er her. Her kan besteforeldre finne mange gode formuleringer de kan flette inn i sin egen tale. De ferdige talene har vi gjort mest mulig generelle, slik at du kan bruke store deler av dem uten å måtte omskrive dem.


Våre mest populære sanger. De to sangene til konfirmanten kan være fra foreldre, besteforeldre , faddere eller andre. Vi har forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig for deg for at du skal finne riktig sang til ditt selskap. Og han har gøyal kilebart og armer som kan klemme hardt.


Og selv om han er trett og lei så er han veldig snill mot meg og lapper leker tusen ganger og synger gamle, rare sanger.

K Klok er den far som kjenner sitt barn. Vi skriver også på bestilling. Konfirmasjonssanger med aktuelle temaer, slik som blogger, Instagram, dataspill, snapchat etc. Tips og råd til deg som ønsker å skrive din egen sang. Les om arvereglene, om testamente og veiledning om hva du bør tenke på når det gjelder arv til barnebarna.


I MEDIENE Her finner du linker til medieoppslag som på ulike måter gjelder besteforeldre. Nederst i artikkelen finner du dessuten andre flotte sanger om foreldrerollen. Noen av dem treffer helt sikkert rett hjem. Les også En mors ønskeliste og Tegn på at du er mamma.


Taylor Swift: Never Grow Up En nydelig sang om hvordan man drømmer om at babyen kan forbli liten for alltid. Mens alt er så enkelt. I disse talene minnes besteforeldrene dåpsbarnets mor eller far som barn.


Samtidig undrer de seg over om dåpsbarnet vil arve noen av disse egenskapene. Det sies gjerne noe om forhåpninger man har for den lille, og man forteller kanskje litt om hvor strevsomt det er å være foreldre, men da gjerne på en humoristisk måte. Talene avsluttes med et dikt.


Sang til konfirmasjon - fra besteforeldre. Melodi: Jeg er havren 7.

Selv har Pia ganske glemsom blitt. Venner selvsagt aller viktigst er, data og mobil og alt det der! Idag er Rune konfirmant, i dressen du sitter så elegant. Les mer om talerekkefølgen her. Utvalg av taler til besteforeldre i en konfirmasjon Vi har flere spesialskrevne taler fra besteforeldre til konfirmasjon.


Disse har alle elementer som skal inngå i en slik tale. Du må selv fylle inn historier og hendelser som du har opplevd med ditt barnebarn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg