torsdag 8. januar 2015

Kan man bruke tassimo kapsler i en dolce gusto

Ingenting slår en god kopp kaffe om morgenen. Husk at alle maskiner lager kaffe. Prisene varierer sykt. Det meste det går på er design.


I løpet av kort tid har du favorittkoppen din i hånden.

Jeg vurderer en kapselmaskin, men det er jo ulike merker av kapsler. Noen av dere som har prøvd ulike, feks dolce gusto , tassimo , senseo, og kan si noe om hvilke som er best? Vurderte begge to men endte opp med tassimo da vi fant en på tilbud til 299. Da vi kjøpte så var de fleste dolce gusto maskinene manuelle,altså at man måtte stoppe vannet selv.


Så derfor valgte vi tassimo. Men tror dolce gusto har fått flere automatiske maskiner nå. Med en kapselmaskin får du noe for enhver smak, uten at det går på bekostning av kvaliteten.

De ulike kapselmaskinene har ulik teknologi i kapslene , og mens noen produsenter bruker tettpakkede kapsler med finmalt kaffe bruker andre frysetørrede varianter. Det er derfor lett å variere både i pris, kvalitet og smak. Med Terracycle kan du enten selv velge å samle sammen avfallet ditt, eller du kan avlevere det hos en innsamler. Vi har ulike produkter på lager fra 3kr.


Tassimo og Terracycle. Vi har kapsler til både kaffe, te og sjokolade. Synes så absolutt ikke den lager lunken kaffe, jeg tilsetter til og med litt kald melk i for å få den drikkeklar med en gang Ser ikke hvordan det er negativt at en må stille vannmengden selv, da kan jo man lage kaffen så sterk man vil.


Det kan dog lade sig gøre, at få kaffekapsler helt ned til 3- kr for kapsler. Så med priser lige under - kr. Hadde jeg vært deg hadde jeg gått i disse butikkene og fysisk sett hva de fører av kapsler. Det følger også med en tynn pinne som man kan stake opp i røret der kaffen kommer ut. Bruker du 3-kapsler om dagen, anbefaler OBN Nordica å rengjøre maskinen en gang i måneden.


Hva skjer om man ikke renser denne kapselmaskinen? Dolce Gusto Maskine. Eneste konsekvens kan være at røret der kaffen kommer ut tetter seg.

Også Mini Mes design stikker seg ut fra mengden. På Mini Me kan du velge mellom syv ulike vannmengder, og man kan lese på kapselen hvilken vannmengde som anbefales. Europas største udvalg af kaffekapsler inkl. Du finder links direkte til kaffe forhandlerne under hvert afsnit i denne artikel.


Kjøpte en med større tank enn piccolo da min tante som jobber med salg av dise anbefalte det så en slipper å fylle på de hele tiden. Kapsler fra Cafe Rene. Bruker den til kapslene og ellers bare til å varme vann som en vannkoker til annen te og slikt. Vi kjøpte kapsler , gjorde i stand maskinen og satte i gang.


Koppen ble fullere og fulle. Kaffemaskiner som brygger espresso ved hjelp av kapsler eller pods har blitt en stor hit på det norske markedet. Vi skal teste begge, og forrige uke testet vi Senseo. Førsteinntrykket var meget bra.


Men deretter gikk det bare nedover. Nespresso Vertuo Plus er imidlertid litt annerledes i forhold til andre modeller fra det samme merket. Ekspertene fra Good Housekeeping Institute og Trustedreviews.


Dette er grunnen til at man ikke kan bruke de tradisjonelle kaffekapslene. Her finner du hjelp og brukermanual for din kaffemaskin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg