tirsdag 13. januar 2015

Lapper trines matblogg

Ved å bruke Trines Matblogg , samtykker du i bruk av cookies. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen? Meld deg på listen for nyhetsbrev her! MATGLEDE on TRINES MATBLOGG … Med Mutti hermetiske tomater i huset har du alltid et godt utgangspunkt for mange deilige retter. Lapper eller sveler kan kalles luftige pannekaker.


Oppskriften med kefir og natron er fra Lise Finckenhagen.

Det er størrelsen det kommer an på. Først som et dugnadsprosjekt fra de ansatte. Med årene utviklet skikken seg til et forventet serveringstilbud blant passasjerene.


Selskapets svelerøre er i dag landets mest kjente, så kjent at man kan kjøpe krus med oppskriften trykket på om bord. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på.


Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Nei, lapper lages ikke på vanlig melk, de lages på surmelk. Ser noen operer med å lage lapper på melk på matprat o.

Denne oppskriften inneholder dessuten lite fett som gjør at lappene egner seg godt som hverdagskos. Server lappene gjerne med hjemmelaget syltetøy ved siden av. Og vil du gjør barna ekstra ivrige, kan du drysse hakket sjokolade på lappene mens de steker, og servere dem som varme sjokoladelapper!


Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Nystekte lapper , eller moffeloffer som de også kalles, er alltid populært. Kjempegodt til frokost, lunsj eller kvelds i helgene, med eller uten gjester. De kan tilberedes både inne og ute. Lag dem til frokost eller kvelds og server med ditt favorittpålegg. Lapper med grovt mel er en god erstatning for brød til frokost, lunsj eller kveldsmat.


Se flere deilige lapper og pannekaker her. En matblogg med oppskrifter på hverdagslig mat. Gratinerte squashbåter med fetakrem er deilig på smak og retten ser så fin ut at den passer supert å servere til gjester.


Ha litt olje eller smør i stekepanna og stek små lapper på middels varme. Cottage cheese- lapper med chiafrø (lavFODMAP). Hun noterte stadig ned oppskrifter, testet nye ting, laget huskelapper til.


Hun gir bloggen navnet Trines mektige matblogg , og stuper i seng.

Trines ferie var også over, og denne kvelden, den 5. Men med enkle grep blir lappene sunne og egner seg perfekt til frokost! Storfekjøtt er virkelig noe av det diggeste som finnes, og en go lettstekt, rosa, saftig kalvestek med god saus, poteter og noe snadder tilbehør nærmer vi oss toppen av kransekaken. Men hvor kommer egentlig denne fra, spør jeg nysgjerrig, og håper som alltid at svaret ikke er Trines Matblogg. Alle bildene og tekstene på denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett og tilhører Mat for alle dersom annet ikke er nevnt i innleggene. Det betyr at du ikke kan bruke tekst og bilder uten min tillatelse.


Med kua i sentruPrøv den også til litt kraftigere kost, som en marokkansk tagine, ovnsbakt svineribbe eller viltretter som elgkarbonader, rådyrstek eller hjortefilet. Laks med spicy soyasaus, asparges og eggnudler TRINEs MATBLOGG. Utgangspunktet for middagen er ei nydelig oppskrift fra Trines mektige matblogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg