fredag 30. januar 2015

Klister bokstaver

Sjekk ut Klister Bokstaver. Klister er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp klister i ordboka. Ordet består av vokaler og konsonanter.


Overføringstapen fjernes etter montering, og alle bokstavene monteres samlet.

Folie og stickers til alle formål. De aktuelle farger som du ser på hjemmesiden, avhenger av hvilken datamaskin du benytter og derfor kan vi ikke garantere at skjermen din viser helt samme farge. Selvklebende bokstaver og tall er ideelle for mer permanente tekster og koder. Bokstavene og tallene har et klebesjikt og kan lett påføres for hån uten bruk av ekstra verktøy.


Når de klistres opp, vil bokstavene og tallene holde seg godt på plass. Dette eliminerer behovet for å overvåke eller vedlikeholde bokstavene og tallene. Beregn prisen på din folietekst, og bestill online.


Gi postbudet en fair sjanse til å finne fram og merk postkassen skikkelig.

Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen. Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Derfor tar vi det på største alvor og sørger alltid for at kundene og leveransene våre følges opp fra A til Å. Vi er også veldig opptatt av å være et A-lag. Ikke fordi vi har noe å utsette på de andre bokstavene altså, men fordi vi synes det er stas å være helt først. Eller best om du vil.


Selvklæbende Bogstaver og tal vi leverer alt indenfor folie tekster, bogstaver og stickers til postkassen, båden og børneværelset. God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. FolieXperten produserer alle typer av klistremerker: logo, klistremerker til bil, klistremerker til vegg, klistremerker bokstaver for å bruke innendør og utendør.


Uansett om du ønsker navn på din postkasse, inspirerende sitater på veggen eller et skilt på toalettdøren, så er selvklebende bokstaver en perfekt løsning. Du må legge til minst en bokstav før du trykker på Legg i handlekurv. Sendes med faktura til din hjemmeadresse. Använder du riktigt små stickers kan det vara bra att ta hjälp av en pincett, då blir det mycket enklare att placera bokstaven där du vill.


Självhäftande bokstäver och siffror för märkning, textning eller markering. Da er våre postkassestickers et opplagt alternativ. Våra klisterbokstäver och siffror fäster på de flesta underlag.


Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg.

Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint. Ulike størrelser og former tilgjengelig. Gör enkelt dina egna klistermärken, styckvis eller på ark. Klistremerker med valgfritt trykk for ditt firma, din klubb eller forening.


Om det er firma, en klubb, forening eller privatperson, alle kan ha bruk for klistremerker. Lag egen tekst og last opp egne motiver. Bestil dine selvklæbende bogstaver og tal til bilen, skiltet eller butiksvinduet.


Vi har strykefrie navnelapper i farger, klistrelapper, navnestempel, id-bånd for barn og klistremerker. Gratis porto på alle varer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg