mandag 19. januar 2015

Første kull på katt

Tegn på drektighet hos katt. Det første tegnet på at en katt er drektig kommer omlag tre uker inn i drektigheten. Da vil brystvortene vanligvis bli noe større og mer struttende, og fargen blir sterkere rosa. Ellers vil hun oppføre seg som normalt. På en av sidene i denne boka var det var det et bilde av en prikkete katt med de mest utrolige øyne.


Rebekka følte hun hadde aldri sett noe vakrere eller mer uskyldig.

I Egypt oppstod en rik kattekult, som varte i århundrer. Det eneste man gjør ved å sette kull på katten er å bidra til at det blir fler hjemløse katter i Norge enn det er fra før. Og derfor har den ingen anelse _før_ den har kommet i brunst første gangen.


Selv om det ikke er noe som tyder på at katten er noen alvorlig trussel mot bestander av fuglearter eller annen fauna i Norge, kan man vurdere noen tiltak for å redusere kattens predasjon. Det er foreslått å holde katten inne om natten, spesielt i hekkeperioden og på forsommeren, eller bruke bjelle i halsbåndet på katten. Ofte kan du også se at de løfter på rumpa og gjør seg klare for parring.


Et kull er et halvt års prosjekt. Hver katt skal ha nok plass, en drektig og fødende hunnkatt skal beskyttes fysisk mot andre katter.

Det vet du ikke, størrelsen på katten har ingeting med antall unger å gjøre. I snitt får de men alt fra til er normalt. Anbefalt alder for første kull er før de fyller to, og uansett ikke noe senere enn sju år.


Ormen ligger utstrakt og litt forsvarsløs idet katten biter seg fast bak hodet på den. Katter kan drepe betydelig større ormer og slanger enn hoggorm. Katten er hurtigere og smetter unna. Et mjau er mer enn mjau. Her finner du spørsmål og svar om alt fra atfer stell og sykdommer til regelverk og veterinærutdannelse.


Kjøp Kull på nett og få det levert på døren. Fri frakt på kjøp over 4kr. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!

En av ungene ble tatt fra moren litt tidlig,men det virket som avvenningen gikk greit allikevel. Sterilisering av katt Vi anbefaler at alle hunnkatter som ikke skal brukes i avl, steriliseres i ung alder. Det er mange fordeler med å sterilisere hunnkatten tidlig. Personlig synes jeg katten skal ha blitt litt voksen i hodet før den parres og får kattunger.


Men det er viktig å ikke vente heller, en katt bør ha sitt første kull mellom ett og to års alder mens de fortsatt er unge. Da er skjelettet mykt og smidig, og komplikasjoner oppstår veldig sjelden. Gode årsaker for å kastrere hunnkatter: Risikoen for brystkreftsvulster reduseres dersom katten kastreres før første løpetid. Blir katter fete etter kastrering: Hvis katten får tilgang til aktivitet og en dertil passende diett, er kastrering i seg selv ingen årsak til fete katter. Burde ikke hunnkatter få minst ett kull før kastrering.


Jeg tenker selvfølgelig over at jeg må finne gode hjem til kattungene, og jeg har allerede en god venninne som sier at hun gjerne vil ta en kattunge, også har vi tenkt å beholde en selv. Det er ikke norrønt, men kan allikevel være relativ gammelt som kattebetydning. Hun er en innekatt. På norsk mangler man imidlertid kilder som kan tidfeste det. I Ordbog over det danske sprog dukker ordet opp med skriftlig dokumentasjon fra blant annet Holberg.


Da som personnavn på en katt. Den første katten i verdensrommet var en katt som het Felicette eller også kjent som Astrocat 14. Omtrent tusen mennesker blir bitt av katter i Usa per år 15. Hvert år spises nesten fire millioner katter i asia 18. En katt kan hoppe hele ganger sin egen høyde 17.


Det varierer frå katt til katt kor mykje han mjauar. Ein katt kan mjaue på ulike måtar, og dimed kome med ulike bodskapar. Ein vanleg grunn til at katten mjauar, er at han ber om noko, til dømes å få mat eller få gå ut.


Han kan òg mjaue når han vil helse på nokon eller vil leike. Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Produkter du normalt finner i glassmagasin og lampebutikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg