torsdag 22. januar 2015

Hva heter vitser

Vi gir deg Humoristen. NRK hadde sendt opp sin unge journalist til vidda utenfor Karasjok for å lage en dokumentar om samene. Oppdraget gikk over flere måneder og den unge mannen som var vant til god tilgang på damer sørpå var bekymret for hvordan dette skulle gå.


Vitser i mange ulike kategorier. Flere tusen vitser. Arbeidsvitser Barnevitser Bilvitser Blondinevitser Datavitser Det er bedre- vitser Doktorvitser Dyrevitser Frukt- og grønt vitser Gode historier Gåter Han og henne Har du hørt… Hvorfor vitser Julevitser Kannibalvitser Kelnervitser Ladavitser Matvitser Mora di- vitser Pensjonistvitser Politivitser Religiøse vitser Skolevitser Sportsvitser.

A pirate walks into bar and sits down. The bartender notices that he has a peg leg, a hook for a han and a patch over one eye. Vår nettside benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen vi kan tilby.


Skjul Mein ampf Hva har juletrær og munker til felles? Skolevitser er av typen lille Per vitser som gir et humoristisk innslag i skolehverdagen, kvikke svar til læreren, og hva barna lærer på skolen. Her finner du et godt utvalg av skolevitser. De fleste har vel hoert hva man kaller den kinesiske finansministeren?


Endelig en god unnskyldning til å pøse på med mine kineser- vitser fra barndommen:!

Hva heter kona til finansministeren? Begge begynner på e for sjiraffen heter Egil. Den kan verken sykle. Hva er forskjellen mellom en elefant? Metavitser er formelvitser som leker med kjente vitsemønster på en selvreflekterende måte.


Det brukes flittig som poeng i mange slags vitser. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Nursing is a very powerful profession, it allows people to influence and touch lives. I am very willing to achieve this big responsibility. Eksempel: Lotte07) Velg et brukernavn som det nye medlemmet kan bruke for å logge seg inn første gang.


Medlemmet kan når som helst endre brukernavnet selv senere. For hun bodde på do. Etter år suger fortsatt jobben. Alle barna brukte fallsjerm untatt Torgeir, for han brukte trillebor. Vi ser også at grovisen forteller noe om hvor kjip jobben kan være.


Grove vitser kommer ofte i en ellers kjedelig hverdag, der man kan drømme seg bort i litt av hvert. Det er Svein-Åge Wærhaug-Mathisen står for den tekniske gjennomføring.

Kurt Fjellhegn, Egil Theie og Svein-Åge Wærhaug-Mathisen jobber med å samle inn og registrer personer som har sitt opphav i Botne i Vestfold. Kari snakket med sin venninne om sin nye kjæreste Alt er vel og bra, men han vil alltid komme i meg, og jeg går jo ikke på pillen, så hva skal jeg gjøre? Det er vel ikke noe problem, så snart du hører at han holder på å komme, så bare sier du Hva skal barnet hete ? En mann snakket med en kamerat om hva han skulle gi til kona til bursdagen hennes.


Hva skal man gi til en som har alt, og har råd til å kjøpe seg akkurat hva man vil? Kameraten sa: Hvorfor lager du ikke et gavekort hvor du sier hun kan få to timer med fantastisk sex på hvilken som helst måte hun vil? Hei jeg heter Lise, og lasten din detter av.


Sjåføren sveivet igjen, og kjørte til neste lyskryss. Blondina gikk ut av bilen og banket på ruta igjen. Derfor er det ekstra populært med morsomme vitser om dyr. Nedenfor finner dere barnevennlige dyrevitser som vil gi en god latter. Tissetrengt hund i ørkenen: Hunden som var på vandring i ørkenen tenkte: - Kommer det ikke et tre snart nå, så tisser jeg på meg.


En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg