tirsdag 27. januar 2015

Svenske vitser

Forskning på høyt plan. Her finner du mange gode svenskevitser. Det var en gang en svenske og en norske som var på kino. Når de var kommet langt uti filmen sa norsken: Skal vedde 1kroner på at nå kommer indianeren ut bak steinen og skyter cowboyen.


Sidetenkte at Norge kan ikke være noe dårligere og har rotet frem noen svenskevitser fra hukommelsen.

For å være helt er vel brorparten av svenskevitsene i Norge blitt gjenglemt en gang på 90-tallet, men vi vil heller brenne i helvete enn å la svenskene slå oss på humorfronten. I tillegg til svenskevitser så kommer det nok innslag om nordmenn, dansker, amerikanere og mange andre. Nedenfor finner du mange vitser om våre smarte naboer fra Sverige.


Du kan laste opp dine egne vitser om svensker ved hjelp av skjemaet nederst på siden. Det beste innslaget hver måned premieres. Leter du etter svenskevitser ? Da har du kommet til riktig sted.


Vi har her samlet en rekke vitser om våre kjære svenske naboer.

De fikk lov til å ta med seg en ting hver i cella. Dansken tok med seg pallevis med øl, nordmannen tok med seg ei flott, ung dame og svensken tok med seg pallevis med røyk. En norsk buktaler tok med dukken sin på en pub og fortalte svenskevitser. Hva er forskjellen mellom en overkjørt rotte og en overkjørt neger? Derfor har vi laget denne siden, der vi vil legge ut svenskevitser fra våre.


Le deg gul og blå med svenskevitser ! Noen av våre argeste konkurrenter under ski VM befinner seg på det svenske laget. Vet du hva som står under alle brusflasken i Sverige? Vi har svenskevitser , blondinevitser, grove vitser og mye mer. Vi håper du finner vitser du liker. Vitser vi ikke har hørt før oppfordrer vi deg til å laste opp.


Linkene i menyen til venstre vil ta deg til de forskjellige kategoriene av vitser. Ikke glem å lese verdens beste vits. Ja, den var jo grov. Hvis pungen er full og ræva sår, da skulle du ha drekki litt mindre i går.


Hva er vel ikke bedre enn å prøve seg på noen morsomme gåter eller fortelle noen gåter for barn?

Alle våre gåter er selvfølgelig gåter med svar. Folk tuller med deg fordi du har delt et sammensatt ord. Edit: selvsagt mulig at du tuller med det samme, men pytt pytt. En svensk rallykjører måtte stoppe ganger under et løp.


To svensker var på bordell, og spurte hva kan vi få for kr? For kr kan dere suge hverandre, svarte kjerringa og smalt igjen luka. Svenske vitser = vitser som er svenske.


Så gikk de, og kom tilbake etter et kvarter. En nordmann, en svenske og Claudia Schiffer satt sammen på toget. Da toget kom ut av tunnelen igjen satt nordmannen og Claudia SChiffer som om ingenting har hadde hendt, mens svensken holdt seg for ansiktet. Plutselig kunne man høre en kysselyd og et knyttneveslag. Aviser og dagblade fra Sverige.


Landsdækkende og lokale svenske aviser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg