torsdag 29. januar 2015

Alarmoperatør lønn

Fast stilling som alarmoperatør ved alarmstasjonen i Kristiansand Vi søker ny dyktig medarbeider med fokus på sikkerhet og kundeservice. Du vil bli en del av et positivt, kreativt, og engasjert miljø med stadig nye utfordringer. G4S Secure Solutions AS tilbyr dyktige kolleger, godt arbeidsmiljø og en spennende arbeidsplass. Her kan du sjekke lønnen til 1yrker Oversikten under viser yrke og forventet årslønn til 1yrker. Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn 288.


Ble tilbudt en jobb ved siden av studiene, det medfører at jeg sier opp en lager jobb jeg allerede har nå der tjener 17- i timen og må - et vekter kurs som går i en måne som de betaler for. Hm, vanskelig å si, jobber ca. Det vil si at lønnen er ca lavere enn det jeg får inn, siden jeg betaler feriepenger og arbeidsgiveravgift på egen lønn.


Jeg fakturerer mellom 4-500. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Som alarmoperatør har du kontakt med vektere, kunder, alarminstallatører, politiet og andre myndigheter.


Du tar i mot- og formidler alarmer og feilmeldinger for våre kunder. Du er også en støtte og hjelp for våre vektere. Som operatør må du tåle stress, ha noe teknisk innsikt og være nøyaktig. Leter du etter ny jobb?


Hos Verisure har vi flere ledige stillinger innen salg og kundeservice. Finn ledige stillinger hos Verisure. Det ser ut som at vektere og lagerarbeidere har samme tariffavtale sidan timesbetalinga er heilt lik.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 16. Har jobbet for en av disse.


Du sitter mye, og kan til tider bli en del telefoner - men folkene er utrolig greie, og du jobber mange sammen per skift. Opplæring starter raskest mulig og søker må kunne gjennomføre opplæring dagtid over en periode på uker før man trer inn i stilling. Nokas alarmstasjon er en moderne FG- og EN-sertifisert alarmstasjon, som i tillegg til å være mottak av brann, innbrud ran, tekniske og andre typer. Alarmstasjon i Tønsberg.


Når det gjelder lønn , er det for Parats medlemmer i staten blant annet fremmet krav om generelt tillegg samt utjamning av etterslepet i forhold til industrifunksjonærer. Her har du eksempler på CV-er og søknader. I tillegg kreves det avsetning til lokale forhandlinger. Husk at du kan skrive på mange måter og at dette bare er forslag. Fagforeningene kan bistå medlemmene i arbeidsforholdet, og forhandler på ulike måter med kommunen om blant annet lønn , arbeidstid og pensjon.


Fagforeningene er også viktige samarbeidsparter for kommunen når det gjelder utviklingsarbeid og oppfølging av politiske vedtak. I serien får vi blant annet se hva som skjer på alarmstasjonen når alarmoperatør Abbas bidrar til at en innbruddstyv blir tatt på fersken, når Markus og Emil må håndtere en bombetrussel og når Roy André mottar en brannalarm og ikke får tak i kunden. Noen som jobber som alarmoperatør her? Hva ligger lønnen på?


Utføre arbeidsoppgaver som alarmoperatør ved Nokas alarmstasjon, herunder alarmbehandling, telefonmottak og kundebehandling. Ha kjennskap til egen organisasjon og sentrale funksjoner. Bidra til best mulig effektivitet og kvalitet ved alarmstasjonen.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller regelmessig bruk er ikke tillatt uten eksplisitt samtykke fra FINN. Kurs- og utdanningstilbud. Norges brannskole er den nasjonale utdanningsinstitusjonen innen brann og redning.


Vår kursportefølje er i stor grad rettet mot innsats- og beredskapsstyrkene, samt de forebyggende enhetene i norske kommunale brann- og feiervesen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg