onsdag 28. januar 2015

Raske karameller

Raske karameller

Grensehandel direkte til døren - Kjøp online her. Raske karameller på under minutter! Myke og crunchy, søte og salte er disse deilige karamellene med fløte, rårørsukker, mandler og litt havsalt. De syndig gode karamellen lager du kjapt og enkelt på minutter.


Lag dobbel porsjon! Jeg lagde disse til jul, kokte dem på dagen des, smaken og konsistensen ble kjempegod! Populære hos de som fikk i vertinnegave 1. Siden det ble såpass mange karameller (og det er mye annet godt i julen også) så ble ikke disse spist opp ila romjulen og når jeg smakte på en nå januar hadde de forandret seg i konsistens, nå smuldret de rett og slett i munnen. Vis dine kunder at du bryr deg om dem! Trykk av motiv som inneholder en farge.


Denne oppskriften gir ca karameller , og de har en holdbarhet på opptil måneder dersom de oppbevares tørt og kjølig. I dag skal vi lage mikrobølge karameller – eller karameller i mikrobølgeovnen om du vil. Det går så raskt at du vil ikke tro det! Jeg har selvsagt lekt litt med oppskriften som jeg opprinnelig fant her (du kjenner meg, kan ikke la være) og laget noen morsomme varianter. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Raske karameller

Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Den beste måten å tjene penger til klassen eller laget på, er å selge produkter som er etterspurte. Det gjør salget både enkelt og morsomt å gjennomføre. Man setter alltid pris på karameller på messen eller i resepsjonen.


Du kan velge mellom sm. ALLTID RASKE LEVERANSER! Hjemmelagde karameller har litt begrenset holdbarhet, så jeg ville ventet til nærmere påske med å lage påskekarameller.


I tillegg tror jeg ikke du klarer å vente helt til påske med å spise dem, for de er så gode #128512; Lykke til med karamellagingen! Ser at mange sliter med å få de til å stivne. Anbefaler å kjøpe sukkertermometer, da har man full kontroll :) Bør ikke trenge å koke i flere timer for å nå 1grader, som er riktig temperatur. Varmere masse gir hardere karameller , mens kaldere masse gir mykere.


En bør nok holde seg mellom 1- 1grader. Her er oppskriften jeg benytter, og den har jeg fått av. Oppskrift på enkle og raske karameller. Karameller med lucuma, uten koking disse også. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter.


Raske karameller

Det er mye kjærlighet i god mat! Hvis du har ett sukker-termometer så skal dette måle 1grader. Hvis du ikke har det, kan du dryppe litt karamell i ett glass med kaldt vann, om du kan ta opp klumpen og rulle det til en kule er det ferdig. Perfekt som messegodteri! Hver kilo inneholder ca.


Finnes i smaken fruktmiks (sitron, bringebær, jordbær, eple og appelsin). Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. For raske bevegelser vil avkjøle sjokoladen, og røren vil klumpe seg. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Raske karameller

I kveld er jeg tilbake her på bloggen med en vri på Proteinrundstykker, som er kjempegode og lettlagde Havrerundstykker med cottage cheese (og egg). Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg