torsdag 15. januar 2015

Skattekalkulator

Råd om boliglån eff. Bruk boliglånskalkulatoren for å få et estimat på hvor mye du kan kjøpe bolig for. Start din søknad her. Se hvor mye du kan låne.


Skattekalkulator

Les mer om skattesystemet for lønnsmottakere. Enkel skattekalkulator : Et annet alternativ er å gå til kalkulatoren som kan brukes bare for lønnsinntekter. Denne kalkulatoren består bare av noen få poster som skal fylles ut. Oversikten viser skattekalkulator ene på Smarte Penger. Alle kalkulatorene blir oppdatert når det skjer endringer som har betydning for beregningene i kalkulatoren.


Regjeringen har lagt frem sitt forslag til statsbudsjett for 2020. Som vanlig er det foretatt justeringer i satser, innslagspunkt, terskler og den slags, som vil påvirke hvordan du blir skattelagt neste år, men endringene virker å være færre og mindre enn vanlig. Kalkulatoren er utviklet av smartepenger. Hjelp til skattekalkulator en. Blå celler er felter som blir beregnet, og som du ikke kan endre direkte.


Skattekalkulator

Aller Media Hvorfor ser du denne annonsen. Nettstedet du nå besøker blir i stor del finansiert av annonseinntekter. Basert på din tidligere aktivitet hos oss, vil du få annonser vi tror kan interessere deg.


Skattekort, skattemelding (selvangivelse), skatteoppgjør, skattelister, tema og fradrag som hjelper deg til å få riktig skatt. Husk å ta med eventuelle feriepenger fra tidligere arbeidsgiver. Feriepenger er alltid skattepliktig, selv om de ofte ikke er trekkpliktig.


Skattekalkulator

Husk å endre skattekortet for å unngå restskatt. Det kan være lurt å forberede seg litt før man reiser, og det å sjekke valutakursene er ingen dum idé. Hvor mye er pengene dine verdt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg