mandag 26. januar 2015

Minimatros strikkeoppskrift

Hver dag legger vi ut tips om en slik oppskrift. Minimatros_strikkeoppskrift _av_Anne_Brims__1_medium. Condór Strømpebukse og strømper. Knestrømper med bred ribb.


Denne Pinnen ble oppdaget av Sabīne Beķere. Se vårt utvalg i strikkebøker her. Vi har mange fine strikkebøker der du kan bruke ulik garnkvalitet. Handlekurven er tom!


Kanskje du finner det du leter etter ved å gjøre et søk? Du kan også ta en titt på forsiden. Utforsk denne tavlen til jthorsvoll på Pinterest: Oslo anorakk.


Se flere ideer om Strikk, Strikking og Strikkeoppskrift. Ribbestrikket ullbukse i alpakka. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Jeg holder på med noe spennende! Kunne vel ha strikket med grått garn et helt år utifra garnmengden som fortsatt er igjen.


Og hvem er Kari undrer kanskje du? Grå strikkemnd er straks over. Kari var en av søstrene til min fine bestemor. En unik liten dame som spådde i kaffekoppen og hadde katter i hus.


God mandag alle sammen Det har ikke blitt så mye strikking den siste tiden med influensa i hus. Men en ny genser i dobbel tråd soft silk Mohair er kommet av pinnene. Instagram photos and videos tagged as #jentestrikk.


Images on instagram about tynnmerino.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg