onsdag 21. januar 2015

Lite stellebord

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Veggstellebordet er fremstilt i lakkert metall og derfor veldig enkel å gjøre rent. Et vegghengt stellebord gir en ideell stelleplass dersom du har lite plass. Et stellebord er en viktig investering for småbarnsforeldre.

Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av stellebord i alle mulige varianter, alle sikre og gode og fra kvalitetsmerker som Troll, JLY, Basson Baby, BabyDan og mange fler. Det er fysisk umulig å få noe inn der som tar gulvplass, så et stellebord er nesten urimelig. Har du noe tilsvarende og kom på med en smart løsning?


Litt liten plass på badet? Gode merker, ditto priser og rask levering! Skulle gjerne hatt et slikt på badet. Det er ikke like lett å finne, men kanskje noen av dere vet om et slikt?


Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Jeg er år og har en liten gutt på måneder.

Ble overraskende gravid i en alder av år. Da hadde jeg ikke brukt prevensjon siden jeg var år og vi ønsket en sistemann. Hadde avslått meg med at det ikke ville bli noen etter jeg var fylt år og ingenting hadde skjedd.


Overraskelsen var sto. Fint stellebord til minidukker! Bordet er laget i metall og malt i en nydelig, pudderrosa farge, og med et prikkete stoff tredd over der hvor den lille dukken skal ligge.


Stoffet har lommer på siden, til pleier og annet pleieutstyr. Morsomt tilbehør til dukkehuset og perfekt for de minste dukkene,. Utvalget i stellebord er stort og vokser hele tiden - alle familier og deres behov ser jo forskjellige ut! Bor dere lite kan kanskje et vegghengt stellebord være et alternativ, da fester man helt enkelt et utfellbart bord i passe høyde på veggen. Sammenlign tilbud på Lite stellebord i kategorien Babymøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Babymøbler ved hjelp av vår tjeneste.


Vegghengt stellebord laget i lakkert MDF med et gjennomført og lekkert design. Du monterer stellebordet på veggen og så fyller det bare 16cm i dybden når skapet er lukket. Når du åpner det opp har du like god stelleplass som på et vanlig stellebord.


Om dere har et lite bad anbefaler jeg virkelig brio sitt vegghengte stellebord ! Plass til oppbevaring oppe i hyllene inni skapet og det kan henges opp på veggen over vaskemaskinen feks. Vi brukte det frem til gutten vår var år, elska det! Derfor har vi samlet et bredt utvalg av stellebord i forskjellige størrelser og modeller for ulike boforhold.

Stellebord er nødvendig for småbarnsfamilier, uansett hvor du bor. Her finner du alt ifra et lite stellebord tilegnet for hjem med begrenset plass, til større modeller med god stellebordtopp og smarte oppbevaringsløsninger. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Praktisk og fint lite stellebord , lakket i en trendy mørk grå nyanse.


Fire svarte, låsbare hjul medfølger. Monterer du disse er det enkelt å rulle bordet dit det trengs. Mangler stellebord og innser igjen at det er en jungel der ute, for ikke å snakke om et vanvittig prisspenn (og at jeg synes en del stellebord er hinsides dyre!).


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle i nettbutikken. Lite brukt stellebord med eit lite badekar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg