fredag 16. januar 2015

Broderi jul

Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Alle broderier øeveres med garn, vev og oppskrift dersom ikke annet er angitt.


Velgt mellom løpere, duker og bilder. Ulike sting som langsting, kossting, plattsøm, rye og vever i aida, bomull, lin, strameie med mer. Anne Mette Ulsmågs garn og broderi.

En god jul handler ikke bare om at stemningen skal være til stede, men også at hjemmet skal være julefint. Et koselig hjem med farger i rødt og grønt gir optimal julestemning. Motivene er fulle av julestemning der du kan skape noe riktig vakkert. Vi har et stort sortiment av broderier fra velkjente varemerker.


Ethvert barn vil glæde sig over en broderet julekalender. En lille gave for hver dag frem til den store aften præsenteret med et festligt julemotiv. Broderede julekalendere blev for alvor moderne i 60-erne og har gået i arv lige siden. Selve motivet syes med flotte kontrastfarger i dempet nyanser og gir et kult og detaljrikt utseende.


Pakken inneholder alt du trenger: Mønster, stoff, garn og nåler.

Marie-Louise Rosenstand er 4. Det var hendes oldemor, der var indehaver af Clara Wæver på Strøget i København og hendes bedsteforældre Eva og Jørgen Rosenstan der stiftede Eva Rosenstan og Pernille Rosenstand som grundlagde Skandinavisk Korssting Center. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Udforsk opslagstavlen broderi jul tilhørende ublaschke på Pinterest.


Broderikit pute 79- Broderikit Mandala. Vi har julekalendre, juleløbere, julebilleder og juletræstæpper. Vi har også de små pakninger med julepynt, som er meget populært. Du kan brodere på det meste som nålen kan trenge gjennom.


Det være seg klær og alle variasjoner av tekstiller. Men skal det være et brodert bilde eller putetrekk, finnes det stoffer som egner seg spesielt til dette. Jul kan kjøpes her!


Skjul filter Vis filter. OK Nullstill Filtrer etter Nullstill. En hemtrevlig julstämning i ditt hem skapar du med ett vackert julbroderi. På Delsbo Garn finns dekorativa juldukar, tavlor, julgransmattor, kalendrar och mycket annat.


Mange deler barndomsminner om tidspunktet da juledukene skulle frem etter å ha vært nedpakket i esker et helt år. Dukene måtte undersøkes for flekker og annet som kunne ha hendt siden sist jul , noen ganger hadde kanskje en tråd gått opp i det broderte julemotivet og det måtte til å repareres. Sett broderigarn, av bomull.


Farger som på bildet, à meter.

Syslegården, Fyns største hobby og håndarbejdsforretning, Vi fører alt til din hobby og mere til. Se vores store udvalg i Garn, Patchwork, 3 nisseartikler og mm. Vær med fra starten tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du først besked om alle de gode tilbud og alt hvad der er af nyheder. Vi har dem som pakninger, hvor der er broderi stof, mønster, nål og garn. Praktiske ophæng til julekalendrerne kan købes ved siden af.


Me ligg plassert i Ytre Promenaden i øvre del av senteret – i lyse, opne lokale. Vi har stort utval i strikkegarn frå alle dei store leverandørane i Norge, me er totalforhandlar av Sandnes og Dale, i tillegg til eit rikt utval. Tusen ideer for strikking, hekling og broderi.


Nå har vi publisert en ny gratis strikkeoppskrift for dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg