fredag 9. januar 2015

Micki bokstaver

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. Flotte bokstaver i spreke farger til å henge på dør, skap eller vegg. Barn liker å ha navnet sitt synlig, og samtidig kan de øve på å lære bokstavene i navnet sitt.


Husk å kjøpe dobbeltsidig tape for å henge opp bokstavene.

La barnet ditt ha det gøy og utvikles med Mickis sikre, fine kvalitetsleker som kan arves gjennom søskenflokken. Delt opp i små biter som passer perfekt på baksiden av bokstavene og kan festes på alle overflater. Et morsomt sett med treklosser fra Micki. Disse stableklossene har nordiske bokstaver og tall på alle sider, og fire av klossene har fine figurer på.


For de aller minste fungerer disse lekeklossene fint til å bygge med og som en pedagogisk og morsom innføring i bokstaver og tall. Anbefalt alder: månder. Antall klosser: 3t.


Micki Bokstaver Magnet 51stk Pastell.

De herlige pastellbokstavene er laget av tre og har magnetisk bakside slik at de fester seg lett på magnetiske overflater. Vår vision: Glada, lekfulla barn i en trygg värld. Vi vill att fler barn ska få tillgång till en barndom full av lek och trygghet. Därför stödjer vi Childhoods viktiga arbete. Byggestaver er enkle treleker med uendelig av lekemuligheter.


Dette settet har 2stk. Så det er bare å la fantasien ta overhånd å sette i gang! Magnetiske bokstaver i tre i forskjellige farger fra Micki. Ved å leke med bokstaver og bygge navn og ord sammen, blir barnet kjent med bokstavene og kan øve på uttale og rettskriving.


Disse klossene inneholder alle bokstaver fra de nordiske alfabetene! Enjoy animated and live action Disney cartoons and short films including the new Mickey Mouse Cartoons series. Plus be inspired by our favorites from other Y. Gjennom å leke med bokstaver og bygge sammen navn og ord lærer barnet å kjenne bokstavenes former og kan øve seg på uttalese og stavelse.


Lek med bokstaver ! Rubens Skattkammer har stort utvalg av bokstaver til barnerommet. Treklossene har bokstaver og tall på alle sider, og kommer i herlige farger og mønstre. Kom inn og se vårt utvalg.

Barnet kan for eksempel lære seg å stave navnet sitt eller øve på bokstavlydene. Disse fargeglade pastellbokstavene har en magnet på baksiden slik at de kan pusles med for eksempel på kjøleskapet. Samtlige nordiske bokstaver inngår.


Vill du spara pengar? Jämför priser och läs recensioner på Bokstäver. Klossene har bokstaver og tall på alle sider, og det finnes dessuten fire klosser med fine figurer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg