torsdag 22. januar 2015

Guttenavn som slutter på e

Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Noen navn kjenner vi godt, som Cato, Guro, Theo og Barbro, men det er mange andre flotte navn som slutter på o som godt kan brukes mer. Guttenavn som slutter på o er mer vanlige og mer brukt enn jentenavn. Derfor er det større sjanse for at du støter på navn du ikke kjenner fra før i listen med jentenavn.


Hun fikk flere hundre gode tips om flotte guttenavn.

De er alfabetisk sortert under. En jeg kjenner hevder det ikke finnes guttenavn som slutter på -a. Det stemmer jo ikke, men jeg kom ikke på så mange guttenavn som faktisk slutter på -a bare: ola noa jona noen fler? Mens vi har tenkt på navn til lillebror i magen kom vi på at alle vi andre har navn som ender på -a. Både jeg, mannen og storesøster.


Vi tenkte at det kanskje kunne vært morsomt om vi fant et navn vi likte til lillebror også som ender på -a. Utfordringer er jo bare at vi ikke kommer på så mange G. Som overskriften sier: Har du forslag på noen guttenavn som slutter på S.

Gjerne noe som ikke alle heter nå for tiden. Som Leander eller Alexander, som dessverre er uaktuelle). Bruken av etternavn som slutter på sen, synker videre. A er en til dels mørk vokal, men alikevel ganske feminin, noe som gjør at jeg antar er grunnen til hvorfor de fleste navn som slutter på A er jentenavn. Har hørt et par utelandske guttenavn som slutter med A, men kommer ikke på noen av de.


Navn som slutter på Y. Sofie også mest brukte annet fornavn. Det er veldig mange jentenavn og veldig få guttenavn som slutter på a. Nå er jeg ute etter både gutte- og jentenavn som slutter på i. Skriv ned aller du kommer på , enten du liker dem eller ikke. Jentenavn og guttenavn som slutter på N. NiMa Forumet er livet. Det har lenge vært vanlig at guttenavn slutter på konsonant. Listen over de mest populre jentenavnene det siste ret blir hvert r lagt ut av.


Det er ingen pviselig grunn til at Alice skal ligge p topp r etter r, man forventer ikke at svensker skal ha jentenavn som slutter p noe annet. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer.

Ulrik Ulrik Ulrik Uno Uno Uno Udo Uri Usman Urs Udo Ulrikke Ulrikke Usman Ulvar Udo Ulvar Uno Leander Ulrikke Ur Mom Gay Uno. Jeg og mannen min har relativt korte navn som slutter p - e. Listen p denne siden hjelper deg finne guttenavn som ender p a. Et eksempel er korte jentenavn som slutter på -a, som Linnea og Maja. Bibelske navn og Emma Bibelske guttenavn er en trend over hele den kristne delen av Europa og USA. Søk etter jentenavn: På Fine-jentenavn.


Ifølge Utne ser foreldre i økende grad ut til å være på jakt etter jentenavn som slutter på konsonant: – Mange søker på navn som Iben, Ellinor og Tiril. Sverige slutter på a, Alice slutter på e , det er jo det første åpenbare og fascinerende. Det er ingen påviselig grunn til at Alice skal ligge på topp år etter år, man forventer ikke at svensker skal ha jentenavn som slutter på noe annet enn a, sier Ouren. De fleste av disse slutter på -nen, som angir at det opprinnelig viste til tilhørighet til en gård. Eksempler er Vilippunen, Häkkinen, Halonen, Lipponen og Räikkönen.


En betydelig minoritet blant etternavnene har sitt opphav i geografiske former, som de som slutter på -mäki (bakke), -järvi (innsjø) og -joki (elv). Rimordbok (nødrimordbok) - søk etter ord som rimer på. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Guttenavn , i både bokmål og nynorsk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg