fredag 16. januar 2015

Helsport alta long test

Finn Alta Helsport. Skal du på telttur i sommer, er det viktig med et bra telt eller en lavvo. Se våre anbefalinger på enmannstelt, tomannstelt og familietelt til camping.


Vår bestselger og testvinner Alta har blitt redesignet med ny passform og nye materialer. Dette har resultert i at varme-til-vekt-ratioen er forbedret med. Les tester og omtaler før du kjøper. Testvinner, Alta , har vært en av våre aller mest populære soveposer gjennom mange år.


Detaljer som lite pakkvolum, behagelig innerstoff og slitesterkt lettvekts ytterstoff er mye av årsaken til dette. Helsport Alta Long Helsport green venstre Testvinner og vår mest populære sovepose i fiber. Ekstra langog vid sovepose tilpasset personer opptil 2cm. Bokskonstruksjon for best passform.


Alta Extra Long kommer fra Helsports testvinnende Alta -serie, og har detaljer som lite pakkvolum, behagelig innerstoff og slitesterkt lettvekts ytterstoff. Til herre, dame og barn. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Helsport Vestfonna isolerer godt, har forholdsvis romslig plass på innsiden og god glidelås som ikke setter seg fast.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alta har tilpasset passform i fot- og hodeparti, noe som bidrar til å redusere kuldepunkter og minimere varmetap på kjølige netter. Hettepartiet har en myk og isolert krage med en rekke justeringsmuligheter. Soveposen har en praktisk to-veis glidelås i full lengde, slik at mikroklimaet i posen kan justeres etter varierende temperaturforhold.


I denne testen fra Villmarksliv er det totalt soveposer - dunposer og fiberposer. Vår testvinner i dunkategorien er Sea to Summit Talus TSLong , mens Helsport Trollheimen er den beste fibersoveposen i testen. Dunposer er lette, komprimerer godt og gir svært mye varme i forhold til vekt og volum.


Test av turutstyr: Én av soveposene kan være farlig å bruke på tur. Soveposene er fra Mammut, Helsport , Sea to summit, Mountain hardwear, Bergans og Kayoba. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Noen som har erfaringer med soveposen Fra Helsport type Alta ? Den får gode tester, men jeg er i tvil.


Er veldig usikker på hvor mange grader jeg bør velge. Vårt valg av best i test blir modellen Epic Phantom, en stilren og prisgunstig koffert med gode funksjoner og gjennomtenkt innredning. Her finner du telt, soveposer og ryggsekker for alle turene.


JavaScript seems to be disabled in your browser. Varmeste pose i Alta -serien, som tåler fuktig klima på vinterturer. Alta Winter egner seg godt for vinterturene enten det er i snøhule, i telt eller under åpen himmel. Sammenlign soveposer og se hvilke som er best i test. Kjøp Sovepose test alta på Kelkoo.


L ryggsekk med justerbare LInk bæresystem som gir kroppen de beste arbeidsforhold. Avtakbart topplokk og kompresjonsremmer gjør sekken fleksibel med tanke på hvor mye volum man trenger. Test av sovepose for vår, sommer og høst Her er de beste soveposene Soveposen er en viktig del av turutrustningen – og noe av det tyngste utstyret du bærer med deg. Derfor er det viktig å velge sovepose med omhu. Alta sekkene er vel en videreutvikling av Fjellheimen.


Jeg har selv Helsport Trolltinden på liter. Denne er på en måte lillebroren til Fjellheimen. Flere av design detaljene går igjen på denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg