fredag 9. januar 2015

Barnemix dåp

Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Fant dem på barnemix.


Til lykke med guttens dåp familiens lykke og håp. Må livsferden din føre deg trinn for trinn mot h. Barnet får del i Guds rike, svøpt i hans kjærlighet. Gjestedesigner for Barnemix. Ta gjerne kontakt om du trenger et kort til dåp , bryllup, bursdag, konfirmasjon eller en liten vertinnegave. Dikt til dåp og navnefest Tinetoffs litteraturforum.


Noen som har fine dikt å dele? Forsiden Anledninger Fødsel og dåp. Håper noen har et forslag til dikt eller annet som kan passe til å skrive som et minneord til barnet. I den anledning trenger jeg ett dikt. Disse står utstilt i butikken.


Barnemix dåp

Jeg har vært medlem av designteam hos Barnemix. Hjemmelaget kort og andre papirkreasjoner laget for design team eller på bestilling. Eg har laget et veldig enkelt kort for BARNEMIX Denne gangen var Doctor Digi sposor og oppgaven vi fikk var “Bli inpsirert av en annen i teamet” Her finner du mitt og de andres bidrag.


Eg fant inspirasjon i denne bloggposten til Rita. Kaisa skal ah navnefest og da må hun få ett kort. Bildet er funnet på Pinteres. Ark fra Maja design, blomster fra Wild Orchid Craft. Har brukt en dies fra Kort og godt til å lage formen på kortet.


Boxkort til lille Teo som ble døpt like før påske. Karft kartong og Maja Design mønsterark. Navn og dato laget med Dymo m. Bordkort til en dåp.


Hvit melkekartong hvor jeg har stemplet med blått bakgrunnsstempel fra Impression Obsession. Pyntet med blå bamse, sløyfe, diecut til navn og en diecut med tekst. Selve melkekartongen er en Bigz L dies fra Sizzix. I dag ble du båret i. Nå er du skrevet inn i Guds store bind.


Har laget ett kort med stempel fra Anne`s Digital Art for Barnemix. Kreativ Scrapping har en kjempefin utfordring denne måneden som jeg bare måtte prøve meg på ;) One sheet wonder - betyr at man skal lage mange forskjellige kort av ETT mønsterark! SFO kan leies til f. Detaljer finnes her. Lokalet består av saler, kafeteriasalen og vinterhagen. Begge saler har lerret for projektor-fremvisning, og projektor kan leies mot en ekstra kostnad.


Stitchy Bear for barnemix. Hadde ikke trodd året skulle bli slik, men je. Dåp Denne gangen vart det et posekort.


Barnemix dåp

Eg hadde laga til panela til eit anna kort tidlegare, men fekk det ikkje til å stemme, men her passa dei perfekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg