fredag 30. januar 2015

Bordkort til fest

Lag flotte bordkort med individuelt navnetrykk enkelt på PC eller mobil. Vi har Bortkort og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.

Vi har alt fra klassiske bordkort til kreative løsninger som settes på glasset. Du finner også forskjellige bordkortholdere som er et perfekt bidrag til en lekker borddekking. En viktig del av festens borddekking er tross alt bordkort ! Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt for festen!


Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt!

Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden. Du kan se utvalget ditt presentert side om side ved å klikke på lenken “Sammenligne favoritter” ovenfor, eller fjerne dem ved å klikke på lenken “Fjern” som du finner under hvert produkt. Et bordkort kan være så mye mer enn et bordkort. Det kan ha sin tradisjonelle rolle på et pyntet bor eller festes rundt halsen på hver gjest i en.


Her finner du bordkort til alle mulige anledninger. Lynrask levering og best pris får du hos festogmoro. Fikk inn mange nye bordkort fra min leverandør forrige uke.


Tenkte jeg måtte ta en liten “fotoshoot” #128521; Her har jeg brukt hjertetag bordkortene. Ordnet hull i servietten med en hullmaskin, men kun igjennom de to innerste brettene på servietten. Disse bordkortene er nydelige å bruke til bryllup, dåp og konfirmasjon. Se vårt store utvalg. De Beste Priser Nå!


Fotobøker og andre fotoprodukter med bildene dine. Du kan lage din helt unike fotobok med egne bilder, som forteller en personlig historie. Gjerne i høytidelige selskap hvor man har mange gjester er det lurt å benytte seg av bordkort.


Da det gjerne er dager hvor man vil slippe krangel og krøll om sitteplasser.

Fest Se bordkort Vennligst vent. Velg gjerne et fargetema for dagen, så blir det enklere å dekorere og skape en rød tråd gjennom dagen. Gull og sølv er populære farger til en slik anledning, så her finner du masse inspirasjon med skinnende detaljer. DE LEKRESTE BORDKORT TIL EN FIN ANLEDNING! Vi har et utvalg av bordkort som er så dekorative at det nesten ikke trengs mer pynt på bordet:) Velg mellom bordkort som henges på glasset eller stående bordkort.


Vi har et stort utvalg av pynt og tilbehør til ditt selskap, enten det er bursdag, bryllup eller annen fest. Mange typer bordkortholdere er enkle å lage selv. Hva med å lage noen av treverk som kan gjenbrukes senere? Eller så enkelt som å velge bordkort som kan settes på kanten av glasset eller festes med små klyper?


Bordkort som festes til vinglass. Dette er vårt mest populære bordkort ! Et nydelig bordkort der navn og hilsen skrives på et transparent papir, og legges over et papir med skimmer. Arkene festes sammen med organzabån og festes på glasset med hjertebinders eller miniklype.


Når det gjelder valg av farger er vårt beste tips å tenke enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg