mandag 19. januar 2015

Badeland sarpsborg

Kjapt og lekende lett å booke med. Finn ditt hotell i Sarpsborg. Enkel og trygg nettbooking. Velkommen til Kensaq. Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! BADELAND Badelandet består av mange forskjellige attraksjoner. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre.


Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. Her er det tre forskjellige sklier, strømkanal, boblebad og lekefigurer. Besøk Quality Hotel Sarpsborg sitt supre Superland!


Her kan både store og små ha en fantastisk opplevelse.

Sarpsborg , Norge Norges morsomste hotell, Quality Hotel Sarpsborg ligger bare minutter fra Oslo. Har du lyst til å ta med deg familien på badeland ? Se hvor mange flotte tilbud som finnes i Norge. Våre badevakter har minimum to grunnleggende HLR og førstehjelpskurs i året, og området er videoovervåket.


Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Ingen bookinggebyrer. Les mer og bestill her! Garantert laveste pris. Reserver hotell online. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Badeland is a 0mwater park that is part of Superland. Dette overnattingsstedet ligger mindre enn en 10-minutters kjøretur fra Sarpsborg sentrum, og tilbyr en rekke spennende sports- og fritidsaktiviteter på Superlan inkludert et stort badeland og minigolf. Kontaktinformasjon Tlf. Besøksadresse: Dronningens gate Sarpsborg Om svømmehallen Svømmehallen har tre basseng. Hovedbassenget er på 12xmeter med største dybde på meter.


ODEON Sarpsborg er en familiekino med spesielt fokus på familieopplevelsen, og vi er opptatt av å kunne tilby det lille ekstra.

Nes svømmehall har meters basseng, aktivitetsbasseng, terapibasseng og babybasseng. Vi har stupetårn på og meter, en morsom meter lang sklie og en liten barnesklie her hos oss! Et science center er en fornøyelsespark som handler om kunnskap - her gjør man morsomme og spennende ting man lærer av.


Det riktige hotellet til best pris. Bestiller du billetter gjennom LOfavør, får du rabatt på inngangsbilletter til parken. Här finns flera bassänger, vattenrutschbanor, virvelkanal och bubbelpool. Stort konferansehotell som også er tilrettelagt veldig godt for barnefamilier i helger og.


Ta med barna på en aktivitetsfylt dag eller helg på en av Norges flotte badeland ! Velg blant utvalget på vår liste over landets beste badeland - fra nord til sør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg