torsdag 29. januar 2015

Blågrått kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. Ett lite blågrått kjøkken for ti personer I Kungsladugård i Göteborg bygdes det på 20-tallet ett boligområde som var tiltenkt familier i arbeiderklassen og lavere tjenestemenn. Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge.


Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret. Du kan gjøre mye med farger. Se i filmen øverst her hvordan du lager din egen, helt perfekte fargepalett. Ettersom gulvet fikk en naturlig sandfargenyans, og likeså benkplaten, så ville vi ikke hat ett hvitt eller grått kjøkken. Vi har arbeidet med en fargeskala i pastell.


Derfor startet vi å se på blå og grønne fargetoner. Nytt spisebord skal lages av den gamle veggen mellom kjøkken og spisestue, og stolene skal være gamle men med nytt trekk. Velkommen til viivilla.


Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i villahverdagen. Ta en titt så snakkes vi nærmere. Har du bilder du kan dele med meg så er det supert.


Mange liker en maritim stil på sjøhytta, og blått og hvitt er en klassisk kombinasjon. Men det er mange måter å trekke inn fargene fra landskapet ved sjøen på. Nyanser fra hav, svaberg, himmel og strand kan innebære så mye mer enn bare blått.


Sjøgrønne toner, turkis og blågrått egner seg godt. Kopp laget i steingods med en mørkere gråfarge som har sjatteringer av lysere blågrått. Alle koppene er unike og de kan derfor avvike fra det du ser på bildene. Ingen er altså like. Jeg anbefaler minimale utlegg ved fornying av kjøkken.


Skal du gjøre noe, vil jeg anbefale å bytte ut frontene eller rett og slett hekte av og male kjøkkenfrontene dersom du har et furukjøkken, fastslår Haust og legger til at hun synes det bør være opp til kjøperen hvordan de skal løse kjøkkenets design og behov. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente.


Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier. Stort utvalg pynteputer og pynteputetrekk. Flere farger, mønster og design. Bestill på nett, hent i butikk. Fri frakt over 49-.


Det ble langt fra en forsiktig start. Soverommet var det første som fikk farger. Aubergine på alle veggene og i taket, samt alle møblene. Etter hvert utviklet det seg, til grå gang, blått kjøkken , kalkgrå stue og blågrått bad.


Under fargeleggingen hadde jeg kontakt med fargekonsulent Birgit Ekrheim, og hun foreslo stuefargen. Fantastisk håndklesett i børstet kvalitet som gir myke og luksuriøse håndklær. Lekker farge som passer på de aller fleste bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg