tirsdag 13. januar 2015

Hva skriver en på et dåpskort

Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Sammenlign priser på printere og spar penger. Finn laveste nettpris her. Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort ?

Da skal vi prøve å hjelpe deg. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Dersom du er på utkikk etter dåpsdikt kan du også finne dette på denne siden: Dåpsdikt.


Hva skriver man i dåpskort ? Bettamor venter nr Forelsket i forumet. Familiens lille øyesten vil hurtig bli så stor og stå på sine egne ben og si fram alle ord. Den lille kjære ungen vår - så lett skal vokse opp, og bære fram det gode navn til ære for sitt hjem.

Vår kjære fikk et prektig navn i kirken nå i dag, vi håper det nå blir til gavn og fryd og velbehag. Jeg skal skrive dåpskort , men er litt usikker på hva jeg skal skrive. Trenger noen gode forslag til det og til barnevelsignelse. Del dette innlegget. For deg som bare ønsker et lite dikt til å ha på et dåpskort , har vi laget en liten samling dikt her.


Slike små dåpsdikt kan også være en del av en dåpstale, eller en fadder eller bestemor kan lese et dikt i stedet for å holde en tale. Dåpsinvitasjon- Eksempel 5. Da er den store dagen snart kommet, og vår lille Fornavn skal bæres frem til dåp. I den anledning er dere hjertelig velkommen til å feire dagen sammen med oss.


Man kan eventuelt ønske velkommen til familien eller noe sånt. Til et fadderbarn skrev jeg at jeg skulle passe litt ekstra på henne. Jeg håper at hun leser det når hun blir stor nok og synes det er hyggelig. Vi har en enkle dåpskort maler som lett kan gjøres om til et personlig dåpskort.


Du kan velge mellom mange farger og former i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget. Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før.

Gå inn på fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på eget laget dåpskort. Passer like godt til hjemmet, så vel som til et lite kontor. Se mer på NetOnNet! Spar penger ved å sammenligne priser.


Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene. En venninne skal døpe dattern sin i morgen. Jeg skal ikke i dåpen, men hadde tenkt å gi dem et lite kort for å vise at jeg tenker på dem.


Er det forresten vanlig å gi gave når man ikke er bedt i selskap? Ikke min beste venninne, men en god venninne. Treffes kanskje gang pr år pga bor i forskj.


Var i Lillestrøm med lille propell forge helg og sjølv om ikkje resultata var sånn heilt knall, så er eg godt nøgd. Når du har mange julekort å skrive, kan det være vanskelig å vite hva du skal skrive uten å ty til de samme gamle frasene som for eksempel, “Kjære Bestemor, God Jul. Så hvis du ikke helt vet hva du skal skrive på julekortene dine fra fotoknudsen, får du litt inspirasjon her som kan hjelpe deg igang. Hva KAN man skrive på et dåpskort ? Jeg vet at jeg vet det, men jeg kan absolutt ikke huske hva jeg skrev på dåpskortet til søskenbarnet mitt sin datter.


Hun er faktisk også min guddatter! D Og jeg er utrolig stolt over henne. Du står fritt til å endre på invitasjonen slik at den blir perfekt! Usikker på hva du skal skrive? Ikke fortvil – vi har lagt opp forslag på tekst i alle våre dåpskort – så du trenger bare å endre navn, dato og sted før du er ferdig.


Dåpskort fra dagen i vakre design! Lag flotte invitasjoner og takkekort med personlig bilde i anledning den store dagen. Enkelt eller ekslusivt, valget er ditt.


Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Da er jeg på det syvende innlegg og nå er det ikke mange innlegg før jeg er ferdig for idag. Dette innlegget skal handle om hva man skriver på et et dåpskort fadder og først og fremst er det jo en utrolig stor ære å få lov til å være fadder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg