torsdag 29. januar 2015

Gravid symptomer p piller

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Men forskerne kan berolige kvinner som er bekymret for om p -pillebruken kan påvirke fertiliteten.


De kunne ikke se at langvarig bruk går utover sjansene for å bli gravid senere i livet.

Tvert imot virker det som om kvinner som har brukt p - piller i flere år, har litt lettere for å bli gravide enn kvinner som bare brukte p -pillen i kun to år. Så fint at du skriver til ung. Så lenge at du bruker p -pillene dine riktig så blir du nok ikke gravid. Når det gjelder Cerazette p - piller så er det riktig at du skal ta de daglig. De har en glemmemargin på timer, det vil si at fra du nok en p - pille så kan det ikke gå mer enn timer til neste p - pille.


Går på P piller men har fått litt rare symptomer. Har ikke slurva som jeg vet om med piller men sist mens var merkelig kort,kun tre dager og veldig lite.

Ikke sånn den pleier overhodet. Jeg er ofte svimmel,kvalm og uvel,ømme bryster,stikkninger nederst i magen og en hissgpropp uten like. Kan bli gravid raskere enn du tror. Det er åpenbart at du kan bli gravid når du slutter å ta P - piller.


Men det færre vet, er at det for enkelte kan gå veldig raskt. Fra du tar siste P - pille på brettet, går det så lite som timer før hormonene forsvinner fra kroppen. Ved p -pillebruk er det høy risiko for brukerfeil og det svekker sikkerheten, sier overlege ved Legemiddelverket, Sigurd Hortemo, til NRK. Dersom man tar p - piller helt perfekt, er risikoen liten. Bare prosent av 1kvinner blir gravide i løpet av ett år, skriver NRK.


Det er noen kvinner som ikke skal bruke visse typer p - piller , og det vil lege, jordmor eller helsesøster kartlegge før de skriver ut resept. Du må derfor aldri låne p - piller av venninner, eller låne bort dine p - piller til andre. De vanlige bivirkningene av p - piller er: Vaginal blødning, kvalme, ømme bryster, hodepine, vektøkning, humørsvingninger, soppinfeksjon i skjeden, nedsatt sexlyst, utflod og visuelle endringer med kontaktlinser. Disse kalles de snille bivirkningene av P - piller. Gravid med p - piller.


Også helsesøster på Helsestasjon for Ungdom og studenter i Bergen Kommune, Agnes Giertsen, forteller at det stort sett skyldes brukerfeil i de tilfellene hvor kvinner blir gravide mens de går på hormonell prevensjon, eksempelvis p - piller. Les også: Gratis p - piller.

Ifølge studien er nesten annenhver graviditet i Storbritannia uønsket, og halvparten av disse igjen skyldes at prevensjonsmetoden svikter. Det er derfor viktig å bruke kondom i tillegg til p - piller hvis man ikke er monogam eller ens partner ikke er monogam eller har en kjønnssykdom. Noen medisiner kan redusere effekten av p - piller. Det er viktig å være klar over at enkelte legemidler kan redusere effekten av p - piller og gjøre at du blir gravid , selv om du tar p - piller. For kvinner som venter lenge med å bli gravid , er det gunstig å beholde muligheten til å bli gravid ved å bruke p - piller , påpeker Iversen.


Tilstanden kan blusse opp ved p - pille -slutt og den finnes hos cirka prosent av kvinnene som utredes for barnløshet, ifølge. P - piller har også vist seg å være en god behandling mot endometriose. Har murringer i magen, til tider kvalm, trtt og strre pupper (kan jo ogs vre p -pillene, men har vrt). Du skriver ikke hvilket merke p - pille du bruker. De med østrogen har en glemmemargin på timer, gestagen- p - piller har en glemmemargin på timer og minipi.


Har du brukt p - piller , p -plaster eller p -stav kan det ta opptil tre måneder før alt er tilbake til normalen, men for de fleste kommer eggløsningen raskt i gang. Har du gått på p -sprøyte kan det imidlertid ta opptil ett og et halvt år, men det er altså ingen grunn til å frykte at prevensjonen har påvirket evnen til å bli gravid. Mitt første innlegg her :) Jeg sluttet på ppiller 4. Jeg blev gravid på p - piller.


Jeg havde uger før lige gjort det over med min kæreste, så jeg tænkte overhovedet ikke over at MEGET øget tissetræng kunne være pga en graviditet. Dog fortsætter den her øget tissetræng, og jeg sender derfor min veninde afsted til læge med en urin prøve for mig, mens jeg selv er på arbejde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg