mandag 18. september 2017

Turndrakt xxl

Vi har 1 fornøydgaranti. Se mer og kjøp på XXL. XXL har et stort udvalg af Våtdrakt. Her finder du Våtdrakt til lave priser og med god garanti.


Vår ambisjon er å tilby et bredt utvalg av fine og prisgunstige turndrakter og tilbehør. Ordrer som kommer inn før kl. Trenger dere drakter til forening eller lag? Kontakt oss, så hjelper vi dere! Rimelig – vi ønsker at alle skal kunne ha råd til en turndrakt , hos oss får du derfor fine turndrakter til rimelige priser.


God kvalitet – Våre drakter er laget med stoff i høy kvalitet og har god passform. Vi tester alle våre materialer i vask for å sikre at turndraktene holder seg fine over tid. TT-Gymnastics er Norges ledende nettbutikk for turndrakter. Det er også mulig for skolejenten som enten går på rytmisk gymnastikk, apparatturn eller ballett å finne et flott turnsett, om det er en turndrakt eller topp eller en turnshorts, capri bukse eller leggings.


Turndrakt xxl

Alt av turnklær fra Carite Sports brukes på skolen, på fritiden og er særdeles velegnet til turn og ballett. Chopar har laget turndrakter i mer enn år, og er den største produsent av turnklær i Skandinavia. Fordi vi mener at alle skal kunne ha råd til en turndrakt , tilbyr vi turndrakter i forskjellige priskategorier. Alle oppdateres jevnlig med nye drakter.


Sjekk også ut kategorien ’Salg’ – her har du mulighet til å gjøre et kupp! Danse er en butikk med hjerte for dans. Vi fører merker som Capezio, Bunheads, Intermezzo og Papillon.


Turndrakt xxl

Se vårt utvalg av danseprodukter her! Turndrakt uten erm. Langermet turndrakt. Perrie V Neck Sleeveless Shine Gymnastics Leotard Velg større drakter.


Velg mellom mange forskjellige farger og allover prints. Pris ved lagbestilling: 6-stk. Velkommen til Rena Il sine hjemmesider.


Turndrakt xxl

Siden er for øyeblikket nede for vedlikehol men vil være på plass om kort tid. Her finner du merker som blant annet Intermezzo, Bloch, Capezio, Bunheads og Papillon. Drakter fra chopar og vvsport.


Sportstøyet vårt til jente er laget av funksjonelle og hurtigtørkende stoffer og kommer i lekne farger. RG-micro drakter er små i størrelsen. Med fotballtrøyer, topper, tights og badedrakter å velge mellom, har vi noe for enhver idrett.


Drevet med dans hele livet og jobber også som dansepedagog. G-Sport og G-MAX har 1butikker og tilbyr 1 fornøydgaranti, 1dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk. GymPossible AS gir norske gymnaster, store og små, en flott mulighet til å velge supre turndrakter!


Girls Camisole Tutu 4-layered tulle Dress Everly, hey there, twinkle-toes - check out this tutu! For å surfe I de røffe, kalde omgivelsene vi har I Norge, er en holdbar, fleksibel og varm våtdrakt første prioritet. Xcel er ledende på disse punktene, og lager våtdrakter som lar deg surfe ditt beste uansett årstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg