mandag 11. september 2017

Hvor fort ble du gravid

Her skjedde det før vi fikk sukk for oss. Med første ble jeg gravid på 4pp, med andre ble jeg gravid etter første mens etter førstemann ble født. Denne gang har jeg ikke hatt menstruasjon engang.


Tok ut p-ringen, og vips - så var jeg gravid ! Hvor lenge prøvde dere før spiren satt?

Eller var det i det hele tatt planlagt? Jeg gikk på vanlige p-piller (Microgynon), og det tok nesten to år før jeg ble gravid , men bare mnd etter vi bestemte oss for å faktisk prøve, og fikk utredning og Pergotime. Var også utålmodig denne gangen i og med at jeg ble så raskt gravid på første.


Hadde nesten mistet mensen, gikk til legen for å sjekke om jeg manglet noe på blodprøve. Hei, ønsker personlige tilbakemeldinger om hvor lang tid det gikk at dere klarte å bli gravide etter bruk av p-stav. Hvor fort kan man bli gravid etter fødsel?


Likevel for de som ønsker et nytt barn raskt etter fødsel er det greit å vite hvor fort man kan bli gravid.

Det er også et viktig spørsmål om man ønsker å hindre en uventet graviditet. Det finnes ikke sikre tall på hvor mange som ikke klarer å bli gravide på egenhån fordi det rommer så mangt. Tallet øker med økende alder, men også helt unge kvinner kan ha vansker med å bli gravid. Ble mao gravid på første eggløsning. Andre gang: Cerazette - da brukte vi av ymse årsaker kondom de første tre månedene etter pilleslutt, og ble gravid med en gang vi sluttet med kondom da også.


Har hatt en prøveperiode nå etter p-pille slutt. Fikk mensen i dag, så begynner på prøveperiode nå. Jeg har akkurat sluttet på p-pillene nå. Jeg vil gjerne høre alle historier, ikke bare de som har sluttet på p-piller. Håper mange gir meg svar!


Hvordan bli gravid fort og enkelt uten stress og mas. For mange par er det å prøve å bli gravid bare moro og kos. Og man har alltid en god unnskyldning for å kose seg med partneren sin. Men mens mange mennesker tror at å bli gravid bare vil ta noen få dager, kan det faktisk ta lang tid.


Billig, sikker og rask graviditetstest.

Kjøp nå, test deg hjemme. Med alderen reduseres kvinnens evne til å bli gravid , og risikoen for spontanabort øker. Les også: Hvor ofte og hvordan ha samleie for å bli gravid ? Jeg leser så mye forskjellig. Noen plasser står det at det er veldig lett å bli gravid , mens andre steder står det at det kan ta lang tid etter p-pillebruk. Jeg blir optimistisk, negativ, optimistisk, negativ.


Jeg oppdaget på tirsdag ved tidlig ul at fosteret ikke levde. Valgte medisinsk abort, og tror alt har komt ut. Det jeg lurer på: Når sluttet du blø? Når fikk du eggløsning igjen.


I slike tilfeller vil en graviditet potensielt kunne bli livsvarig, ved at fosteret kapsels inn og forkalkes. Ved obduksjon fant legene et forstenet pikefoster. Marguerite Mathieu, i Toulouse etter å ha vært gravid i år.


BRUKERHISTORIE: En bruker hadde fått barn, og slet et års tid senere med å bli gravid igjen. Datautskrift viste en svak temperaturstigning etter eggløsning i flere sykler. Vi anbefalte bruk av naturlig progesteronkrem for å styrke høyfasen og progesteronet. Hun ble fort gravid.


Historien gjentok seg da hun skulle ha barn nr 3. Vi har også undersøkt sammenhengen mellom mors vekt før hun ble gravid , vektøkning under svangerskapet og overvekt hos barnet når det er tre år. Ble gravid med en annen kvinnes livmor Ikke vent for lenge med å gå til legen Ei fyllekule – nedsatt fruktbarhet i 70. Risikoen for overvekt hos barnet var økt med 5- per enhet i KMI hos mor før svangerskapet. Anbefalt vektøkning varierer ut ifra hvor mye du veide før du ble gravid , og jo mer du veier før svangerskapet, jo mindre er det anbefalt at du øker i vekt mens du er gravid.


Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg