torsdag 21. september 2017

Brystløft anbefalinger

God oppfølging, perfekt resultat Jeg har utført full mageplastikk, brystløft og brystforstørring. Fra første konsultasjon ble jeg svært godt mottatt og fikk god informasjon og veiledning, slik at jeg kunne velge det som var best for meg i samråd med kirurgen. I forbindelse med konsultasjonen vil plastikkirurgen på bakgrunn av en grundig undersøkelse komme med anbefalinger i forhold til protesevalg og operasjonsmetode. Operasjonen har en varighet på omkring én time, og den foregår i full narkose.


Du kan reise hjem allerede samme dag.

Det kan anvendes ulike metoder for å sette inn og posisjonere implantatet. Hvilken av dem velges kommer an på pasientens ønsker, anatomi og kirurgens anbefalinger. Vanligvis settes implantatet inn gjennom et snitt under brystet.


Dessuten er det også mulig å lage snittet i armhulen eller langs kanten av areola. Det jeg er nysgjerrig på er om noen av dere har noe erf. Dersom brystene har utviklet heng, kan man velge å gjøre et brystløft i tillegg til en brystforstørring.


Brystforstørrelse i seg selv gir ikke egentlig et løft. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.

For at være egent til et brystløft skal du være sund og rask, og vi tilråder at dit BMI ligger under 30. De fleste patienter venter med af få lavet brystløft til de er på den anden side af graviditet og amning. Men du kan også få udført brystløft , selvom du planlægger at få børn på et senere tidspunkt.


Bryst – Prisene inkluderer forundersøkelse hos kirurg, narkose, kontroller, BH og garanti. Prisene gjelder for begge sider, der ikke annet er nevnt. Det å føle seg vel i egen kropp er viktig, og for noen øker både selvfølelsen og selvtilliten etter en brystforstørrelse eller et brystløft. Volvat har lang erfaring med brystforstørrelse.


Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi, og gjennomfører svært mange inngrep i året. Våre plastiske kirurger vil gi en anbefaling om hvilken protese som vil passe deg best, størrelse, om protese skal plasseres under eller over brystmuskel og om protese må kombineres med brystløft i de tilfellene det er nødvendig. Et brystløft er en kirurgisk måde at løfte og forme dit bryst på. Brystløft kan også formindske det mørke område omkring brystvorten (areola). Hvem kan få et brystløft ? Alle kvinder ved et godt helbred.


Volvat tilbyr brystløft i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Fredrikstad. Brystløft er en operasjon som har til hensikt å løfte brystene, uten å gjøre noe med størrelsen. Noen kvinner opplever etter svangerskap og amming, vekttap eller med økende alder at bryster henger.

Les mer om brystforstørrelse kombinert med brystløft her. Et lille brystløft foretages i lokal bedøvelse, her er det derimod vigtigt at have spist og drukket som man plejer. Vi jobber mot å levere kvalitets tjeneste for personer vi vet vi vil kunne gi et godt enderesultat. Klinikken holder til på Smesta minutt unna t-banen.


Anskaffelsen gjelder kun barn opp til måneder hvor lokalbedøvelse er mulig. Aldersbegrensningen er gjort med hensyn til å redusere risiko for komplikasjoner og behov for mer omfattende anestesi i tråd med faglige anbefalinger. Leverandøren kan motta direkte henvendelse fra pasientens foresatte uten henvisning fra lege.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg