fredag 22. september 2017

Lærer uten godkjent utdanning lønn 2018

Du kan studere ulike lærer- og musikkfag hos oss. Se oversikt over studier her! Ta fremtidsrettet utdanning ved en av våre fem campuser. Campus midt i hjertet av byen. Tett og sammensveiset studentmiljø.


Bli del av et aktivt studentmiljø. Les mer om campus Sogndal her! Søk studieplass innen 15. SVAR: Dersom læreren har godkjent utdanning , så spiller det ingen rolle hvilke fag læreren settes til å. Jeg har fått min første lønnsslipp som nyutdannet lærer. Adjunkt er stillingsbetegnelsen på en lærer med grunnskolelærerutdanning, eller med bachelorutdanning fra universitet eller høgskole i tillegg til praktisk-pedagogisk utdanning.


En adjunkt må ta hensyn til at alle elever er forskjellige, og at noen av dem kan ha behov for tilrettelagt undervisning. Har et spørsmål angående lønn som lærervikar. Er utdannet som faglærer i kroppsøving og idrettsfag. Har de siste månedene undervist i alle fag på barneskolen.


Men selv om jeg kun har kroppsøving, har jeg vell krav på lønn for den årige utdannelsen med pedagogikk? Norskspråklig lærer. Utdanningen din avgjør hvilke kode du kan plasseres i. Lønnssystemet i skolen er et kompetanselønnssystem, der lønnen i undervisningsstillinger er regulert i lærerkoder avhengig av utdannelse, og lønnsnivået graderes etter utdanning.


Til en viss grad gir altså dette lønnssystemet høyere lønn for høyere kompetanse. MER LØNN : Lærer Live Braathen Ellingsen blir provosert over. KOSTRA i noe grad overestimerer den reelle bruken av lærere uten godkjent utdanning. Det hjelper lite med fine ord og store planer hvis man ikke har noen til å gjennomføre dem.


I tillegg kjem lærar utan godkjend utdanning. Personlege tillegg og funksjonstillegg blir lagt til minstelønsplasseringa. Dette er løn før pensjonstrekk. Lærar utan godkjent utdanning vert innplassert i stillingskode med minsteløn som fagarbeidar.


Lrer uten godkjent utdanning. Tilsatte i Fri Flyts skitest. Godkjent faglig utdanning 104. Lærere uten godkjent utdanning får lønn som fagarbeider.


Husker ikke helt unntaksbestemmelsen i hodet, men du må ha full faglig kompetanse for å få annen avlønning, samt undervise i fag hvor du har kompetanse. Du må være lærer fra utlandet for å bli godkjent som lærer. I Oslo, og noen andre store byer, er det nå så dyrt å bo og etablere seg, at det er veldig vanskelig med den lønna lærerne tilbys. Og så lenge det er såpass enkelt å bruke folk uten godkjent lærerutdanning som lærere , blir det heller ikke lagt et stort nok press på kommunen for å bruke lønn som rekrutteringsmiddel, sier han. Som du sikkert vet jobber det svært mange ufaglærte i skolen.


Det er mulig å få seg vikarat som lærer uten godkjent kompetanse, men jeg vil ikke anbefale å basere seg på en fremtid i læreryrket uten godkjent utdanning. Vel, du kan få enda dårligere lønn dersom du vikarierer som assistent og ikke som lærer. Når du inngår en intensjonskontrakt med skolen, får du spørsmål om utdannelse og erfaring, det er med på å bestemme timelønnen.


Har du ingenting å slå i bordet me ligger lønnen på 1kroner når du er assistent i Oslo. Er man midlertidig ansatt som lærer uten godkjent utdanning i en undervisningsstilling, vil man imidlertid ikke være omfattet av denne bestemmelsen. Vi skal se nærmere på et konkret case og hvorfor dette er konsekvensen, men først litt mer om midlertidige ansettelser.


Når gjelder treårsregelen og når gjelder fireårsregelen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg