fredag 15. september 2017

Sunn pastasalat med skinke

Tips til ulike skinkeretter og måltider for enhver anledning. En rask og enkel pastasalat med skinke , reddik, sukkererter og pinjekjerner - perfekt til lunsj, middag eller om du skal ha med noe godt på tur eller til en avslutning. Kan eg friste med en enkel, digg pastasalat med skinke og bacon?


Kokt pasta skal ikke oppbevares i romtemperatur over ti men det går bra å ha pastasalaten i matboksen fra du går hjemmefra om morgenen og til du skal spise lunsj. MALENESmaktMAT En matblogg med fokus på sunn , ren og deilig mat. Om mat er viktig for deg så vil du. Det er mange fordeler ved å spise pastasalaten kald.


Du holder blant annet blodsukkeret mer stabilt og beskytter tarmene mot kreft fordi du får mer resistent stivelse i en kald pastasalat. Pastasalat bør spises kald. Med Aktiv Trening kan du få enda flere tips om hvordan du holder deg sunn i hverdagen. Fullkorn pastasalat med cherrytomater og kylling (personer) Ingredienser: 1g fullkornpasta Ca. En klassisk pastasalat med ost og skinke passer godt både som lunsj og middag.


Sunn pastasalat med skinke

Ekstra god blir den med en deilig hjemmelaget dressing. Nettopp denne pastasalaten er kanskje den vi nordmenn har kjøpt mest av opp gjennom årene både i butikk og på kafe. Og hvorfor det, mon tro? Sunn og god byggrynsalat som passer perfekt sammen med cottage cheese-dressing.


En god og frisk salat. God morgen fra fjellet! Hadde en super ettermiddag her på Beito igår, med afterski, mexicansk aften, sauna, drikkeleker og kos. Lenge siden jeg har hatt en så gøy kvel magemusklene fikk ihvertfall gjennomgå. Litt sliten idag, men det får gå!


Supergod pastasalat :). Kremet pastasalat med skinke Denne pastasalaten er skikkelig god som tilbehør til grillmat, på tapasbordet, som lunsj eller nesten som en middag i seg selv med et rundstykke ved siden av! Med brød eller ferske rundstykker til blir salaten et godt måltid. Raskere middag får du nesten ikke. Dette er en sunn og god pastasalat som barna vil elske.


Passer perfekt i matpakka eller hvis de voksene skal spise litt mer avansert mat. Så trenger du middagstips, finner du garantert en pastaoppskrift som vil falle i smak her. Vil du gjøre selve salaten til et måltid kan du også blande inn noen hardkokte egg. Skinke eller bacon hadde ikke vært så dumt det heller.


Sunn pastasalat med skinke

Gjør den til din egen! Serverer du salaten som tilbehør, passer den supert til grillmat – pølser, kylling, koteletter, osv. Kok opp vann, tilsett salt og kok makaroni etter anvisning på pakken.


Den skal være al dente, dvs. Spyl makaronien med kaldt vann og la den renne av. Dette gjør at pastaen ikke klistrer seg til hverandre. Lite slår en kremet pastasalat ! PS: Soltørkede tomater kan erstattes med 1g cherrytomater. Grønn basilikumpesto kan byttes ut med rød pesto, eller en annen type pesto du liker godt.


Det er også veldig godt å tilsette både sprøstekt bacon og hardkokte egg. Denne oppskriften holder til 2-personer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg