fredag 29. september 2017

Prisnivå romania

Kjapt og lekende lett å booke med. Reserver Hoteller i Romania online. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!


Med stor variasjon, lavt prisnivå og god infrastruktur er Romania nesten det perfekte ferieland. Her finnes severdigheter og attraksjoner av alle slag og det er ingen spesielle utfordringer ved å reise rundt i landet.

Romania etter kommunismens fall har vært preget av stadig skiftende maktforhol der også eks-kommunistene har hatt en viss innflytelse. Sett utenfra virker kanskje ikke bygget så stort som forventet, antagelig fordi det ligger på en bakketopp og man ikke har noe rundt å sammenligne med. Citadellen på Dâmbovita var det første av flotiljer av palasser, og mange av dem står ennå. Romania er ikke et typisk shoppeland for den som har valfartet vestlige storbyer.


Men det er langt bedre utvalg enn mange forventer på det meste. Mange drar hjem med både klær og sko selv om de ikke hadde planlagt dette på forhånd. Romania har flere store varehus, men de kan være dyrere enn den enkelte butikk og på markedene i gatene.


Tyrkia har et prisnivå på prosent av Norges, og er det billigste landet.

Fulgt av Makedonia med en indeks på 3 og Bulgaria med 35. Norge er her satt til 1i indeksen. Pakkereiser til Romania for enkeltpersoner, grupper og bedrifter. La oss vise deg Romania.


Mens turismen vokser over store deler av Europa, forblir Romania et lite besøkt reisemål. Byen er også en av de aller billigste for hotell. Bucuresti, Romania – 46. Du kan for eksempel bo på firestjerners hotellet Europe Royale Buchurest. Flotte strender, deilig klima, vennlig befolkning og et behagelig prisnivå er noe av det som gjør kysten av Svartehavet i Romania til et populært reisemål.


Romania med fjellturer, slottsbesøk og avslutning i storby. Romania er et rimelig ferieland speiselt når det gjelder mat og drikke, men også vanlige forbruksvarer er gjerne halv pris sammenlignet med Norge. MEN dette avhenger mye av HVOR man kjøper produktet.


Og ekte merkevarer er ofte ikke rimeligere i Romania. Klær og sko produsert i Romania eller Kina er derimot svært rimelige. Det var også stort forfall i helsevesenet og streng energirasjonering. Men de som tar turen, kommer ofte tilbake igjen og igjen. Legg igjen alle forventinger hjemme og reis dit.


Dramatiske fjell, et nydelig kulturlandskap, et mektig elvedelta og en kystlinje med flotte strender.

Oversikten nedenfor kan gi en indikasjon på prisnivå. Men – i Roma, som ellers i verden, sier den ingenting om kvaliteten på mat eller service. Dessuten har disse begrepene blitt mer vannet ut, så oversikten må kun sees på som en indikasjon.


Når det gjelder prisnivå er beliggenhet vel så viktig som type spisested.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg