fredag 8. september 2017

Badeland raufoss

Badeland raufoss

Stort utvalg hotell med badeland. Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark. Les mer og bestill her!


Følg oss gjerne for å få med deg ny informasjon, morsomme konkurranser og spennende arrangementer. Vi har enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass opp til personer. Bursdag på Totenbadet badeland ! Det å feire bursdagen på Totenbadet gir en helt spesiell ramme på en morsom dag. Vi dekker opp for inntil barn (inntil år), til eget bursdagsselskap. Han eller hun kan velge mellom pizza og pølser til hovedrett.


Badeland raufoss

Til dessert får de en pinneis. Du får ditt eget elektroniske armbånd som du bruker ved inngang og utgang, dette gjør at du kan gå forbi eventuell kø, og du kan bade så lenge og ofte du har lyst i vår åpningstid. Badeland byr på ulike attraksjoner i sitt anlegg.


Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. Sammen med et moderne treningssenter og egen spa og velværeavdeling er Ankerskogen et unikt sted for folk i alle aldere. Du får også fasiliteter som wild river – en kunstig elv, brattsklie på nesten meter og Blåsklia – en tubesklie på ca meter. I tillegg til to ulike barnebasseng og et hovedbasseng med strømkanal, bobleba sopp og vanngardin, så kan du også ha det gøy med to ulike sklier og en spacebowl. Husk å ta med badetøy til både store og små!


Badeland raufoss

Badeanlegget ligger i forbindelse med treningssenter, tennishall, fotballbaner, turområder og annet. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre. Raufoss Fotball Liten blant de store.


Meny Lukk meny Søk Lukk søk Bli medlem av. Og minutter til Gjøvik sentrum. Vi har valgt å holde en enkel linje, som gir deg mulighet til å bo rimelig og godt. På samme gårdsplass ligger Totenbadet. Ledsager er gratis mot fremvisning av ledsagerbevis.


Badeland raufoss

Velkommen til Aquadome – vårt tropiske badeland fullt av vannlek og opplevelser i verdensklasse. Vannlandet byr også på velværeopplevelser og avslapning for både barn og voksne. REGLER FOR BADELAND 1. Alt opphold skjer på eget ansvar 2. Sko og verdisaker må låses inn i garderobeskap 4. Barn under år skal være i følge med voksen 3. Naken kroppsvask før man går i badeanlegget er påbudt 5. Alle blålysetatene er me og Vestre Toten kommune vil øve sin kriseledelse.


Vestre Toten, sammen med Østre Toten og Gjøvik kommuner vil øve håndtering av evakuerte- og pårørende på Quality Strand Hotel Gjøvik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg