mandag 25. september 2017

Piercing nesevinge

Piercing i nesevinge og brystvorter bør dekkes med plaster de første nettene. Tjenester: Tatovering Piercing Laserfjerning. Etterbehandling av piercing.


Det er viktig at du selv følger opp til riktig etterbehandling av piercing. Hvis ikke kan det bli betennelse og andre komplikasjoner!

Hold urene fingrer og klær borte fra piercingen! Ring passer fint til øre og nese piercing. I denne piercingen setter vi en rett barbell, vanligvis 6mm tykkelse. Vanlig grotid er ca 4-måneder.


Dette er en piercing som kan migrere eller støtes ut, og hos endel etterlater den ganske tydelig arr når smykket fjernes. Jeg har ikke tatt i brusken på øret, så jeg kan ikke komme med noen inspill der, men jeg syntes at nesa var noe av det minst vonde jeg har gjort. Usikker på om du snakker om Septum eller Nesevinge nå.

Andre metoder Spreader grafts. Bruskliser som skyfes under neseryggen eller man krøller brusken til de øvre nesevinger in mot midten. Metoden egner seg mest i kombinasjon med en rinoplastikk hvor man har åpnet nesen fra før.


Pris for piercing vil avhenge av hvilket smykke du velger. Vi har et stort utvalg av smykker i alle prisklasser. Prisene nedenfor inkluderer enkleste type smykke og rensemiddel. I de aller fleste plasseringer er det anbefalt å bruke en stang mens piercingen gror.


Den ekstra bevegelsen en ring medfører kan forlenge grotiden og skape irritasjoner. PIERCING Hos oss kan du føle deg trygg når du tar din piercing. Vi bruker selvfølgelig bare engangsnåler, sterilisert utstyr, og alle piercingene vi bruker og selger er laget av rustfritt stål.


Bananabell i kirurgisk stål. Kan passe fint til F. Nostril piercing er nesevinge piercing ! Her står det meste om hva du behøver å vite og er det noe du lurer på så bare spør! Stainless Steel Oval-Shaped Septum Jewelry — Clicker Ring with Single Row of.

Du får valgfritt smykke satt inn. Rense middel følger med. Nå så har jeg bare strekte øreflipper, septum, nesevinge , helix og snart tunge. Samt noe som ikke synes.


Men skal ikke være vrang her altså, skal høre med sykehuset jeg skal studere på og spørre om de isåfall kan godta en veldig lite synlige retainer til nesevingen, da tunge og septum kan skjules lettere. Her finner du våre aldergrenser for å ta piercing. Nesevinge - 300kr Øyenbryn - 300kr Leppe - 300kr Leppe x- 550kr Tunge - 300kr Navle - 300kr Brystvorte - 350kr Brystvorte x- 600kr Sureface - 350kr Microdermal - 400kr Hvis du har lyst på en piercing som ikke står nevnt, er det bare å spørre.


Bestilling av Time kan gjøres via mail, facebook og tlf men vi ønsker helst at du tar turen innom studio så vi kan ta en prat. Pinpoint Piercing , Oslo, Norway. Ny leppepiercing med en Afghan i karat gult gull og peridot fra BVLA. Denne passer i mange grodde plasseringer, som for eksempel nesevinge eller øreflipp. Enkel ball closure ring i stål.


Det betyr at man for det første må være forsiktig med hva slags smykker man bruker. Om man bruker materialer som inneholder nikkel kan metallet lettere tas opp gjennom huden og man kan utvikle allergi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg