tirsdag 19. september 2017

Stikking i brystet etter silikon

Andre faktorer som var assosiert med økte odds for smerter etter ett år, var overfølsomhet i huden (hyperestesi) etter seks uker eller overfølsomhet etter ett år. I denne studien var silikonet lagt over muskelen i brystet. Det er tidligere publisert en mindre studie (inkluderte) på smerter etter kosmetisk brystforstørrende kirurgi. Hvis en går med angsten og holder pusten kan musklene i brystet bli sterkt belastet og det kan bli smerter og kramper.


Etter å ha holdt pusten er det noen som begynner å hyperventilere.

Altså å puste alt for mye. Det kan gi følelsen av å bli kvalt og kjennes som om det snurper seg i brystet , sier psykologen. Du har altså plager med stikking i brystet på venstre side, forverret under stress, og dette gjør deg red hvilket ikke er urimelig å tenke seg. Og du er ofte slapp og daff. Hos en frisk ung mann som deg, er det overhengende lite sannsynlig at det skulle feile hjertet ditt noe.


Her er tegnene du skal se etter. Symptomene kan være diffuse,. I tillegg er det nok slik at kvinner i større grad enn menn opplever symptomer som stikking i brystet rett som det er,.

Den skal brukes dag og natt de første ukene, og deretter 3-uker på dagtid. Riktig BH får du på klinikken etter operasjonen. De små bandasjene (kompressene) kan fjernes når du dusjer dager etter operasjon. Ofte er muskulaturen i brystveggen øm, og det kan være vondt å trykke på musklene mellom ribbena.


Denne sykdommen skyldes utilstrekkelig tilførsel av blod til hjertet under anstrengelse på grunn av forsnevringer i kransårene. Tilstanden gir klemmende smerter i brystet i forbindelse med fysisk aktivitet. Smertene er av samme karakter som ved et hjerteinfarkt, men er ofte svakere, og de går som regel over etter kort tids hvile. Smerte og annen ubehagsfølelse i brystet er en vanlig, viktig og noen ganger vanskelig problemstilling.


Differensialdiagnosene er mange og omfatter tilstander i alle organene i toraks og abdomen, samt panikkangst. Alvorlighetsgraden varierer betydelig, fra helt godartet til akutt livstruende og umiddelbart behandlingstrengende sykdom. Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Alle artikler er publisert med dato – enten for opprettelse av dokumentet eller revidert dato. Nyhetsartikler og intervju som er eldre enn to år, er merket med dette.


Mange er redde for at dette kan være symptomer på kreft, men undersøkelser viser at smerter i brystene bare helt unntaksvis er symptomer på kreft. Det kan nok være som du skriver, at viss type trening føles ubehagelig fordi du har fått silikon -implantat rundt en muskel i brystet. Jeg kan jo ikke si noe sikkert om årsaken her, eller hvorvidt det er noe galt med implantatet, uten å ha undersøkt deg selv.


Silikon kan skjule brystkreft.

Forskarane fann òg at brystkreftpasientar med implantat i brysta hadde prosent høgare. SVAR: Hei Dette er det mange som skriver inn til Ung og forteller om. Det er nemlig en veldig vanlig plage som mange har.


Stikking i brystet som varer veldig kort, og som oftest når man trekker pus. Sterke smerter midt i brystet som oppstår plutselig og ikke har vært tilstede tidligere, og som ikke har en åpenbar årsak som for eksempel fall eller slag mot brystet , er kjennetegn på det som kan være akutt, alvorlig sykdom. Brystsmerter kan imidlertid være uttrykk for alvorlig sykdom.


Størrelsen og konturen på brystet endrer seg. Noen kvinner har bryster som ser ulike ut, og som har gjort det i mange år. Merker du derimot at det ene brystet begynner å se annerledes ut enn det andre, og at dette har skjedd i voksen alder, kan det være et tegn på brystkreft. Reager hvis det ene brystet plutselig begynner å skifte form.


Etter behandling Rekonstruksjon av bryst. Stadig flere kvinner opereres med brystbevarende kirurgi. Om lag av de med mindre svulster får nå beholde brystet sitt.


Kvinner som må fjerne hele brystet , tilbys rekonstruksjon, hvis de ønsker det. Det finnes ulike metoder for rekonstruksjon. Tenk etter om du har slått deg eller lignende eller har hostet mye, f. Kjenn etter om smerten øker på når du trekker pusten dypt. Trykk på det samme stedet med et par fingre.


Hvis smertene tydelig forverres, sitter de i selve brystveggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg