mandag 4. september 2017

Brystløft med eget fett

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Holdbarheten av brystforstørrelse med eget fett. Etter tre måneder vil resultatet være permanent. Når det har gått tre måneder kan det foretas ny fettransplantasjon for ytterligere økning om det er ønskelig.


Det er normalt at brystforstørrelse med eget fettvev må gjøres i 2-operasjoner før det oppnås et tilfredsstillende resultat.

Fornebuklinikkens kirurger har den nødvendige erfaring med fettransplantasjon. I tillegg har vi som første klinikk i Norge anskaffet en spesial designet maskin for skånsom fettsuging. Brystforstørrelse med eget fett - Før operasjonen Faste.


Det er forskjellige grunner til å ønske fettransplantasjon til eget bryst. Noen har tidligere hatt brystproteser og har heller ønsket om å fylle opp brystet med eget fett. Andre vil ikke forstørre brystet med silikonproteser, og ser på fettransplantasjon som en reelt alternativ.


Med transplantert fett kan disse kvinnene oppleve økt spenst i puppene og mer volum. Hvem kan få brystforstørrelse med eget fett ?

I og med at vi transplanterer fett fra et annet sted på kroppen, som eksempelvis mage eller lår, er vi avhengig av at personen har tilstrekkelig med fett som vi kan ta av. Derfor anbefaler vi en BMI mellom og 30. Generelt om brystforstørrelse med eget fett. Resultatet av brystforstørrelse med fett er noe ulikt fra silikonprotese. Med fett så vil volumet fordeles mer jevnt og holde seg til brystets naturlig utgangsform.


Det blir bare et større og fyldigere bryst av det du allerede har og generelt gi noe mindre forstørrelser enn det proteser kan gi. Hvorfor gjennomføre brystforstørring med eget fett ? Det som settes inn brystene er 1 naturlig, og vevet oppfører seg helt som vanlig brystvev. I sjeldne tilfeller er det mulig å kun legge et snitt rundt brystvorten i stedet for invertert T-snitt. Brystløft i disse tilfellene, kombineres gjerne med forminskning av det brune området rundt brystvorten.


Mange opplever etter amming at brystene har mistet form og volum, da kan forstørring av brystene med eget fett gjenskape volumet og formen. Du skal være fastende timer før operasjonen. Har du mye heng kan det være nødvendig med brystløft først. Det finnes tre hovedmetoder for brystforstørrelse med eget fett.


Den første er prosedyren med eget fett som er tilført stamceller. Under denne metoden er det nok med en operasjon, fordi brystet beholder hovedparten av volumet. Den andre typen som kan anvendes er bruk av eget fett med konsentrerte stamceller.

Jeg lurer på om noen her har gjort det eller har erfaring med det? Altså, jeg har gått ned over kg, og ønsker å gjøre noe med brystene mine. Men jeg vil heller forstørre brystene mine med eget fett. Tror dere det vil være aktuelt? Jeg har vært på konsultasjon tidligere, og f. Rekonstruksjon med eget vev gjøres oftest som sekundær brystrekonstruksjon, dvs etter at brystet er fjernet.


Vevsstykket som flyttes kalles ”lapp” (engelsk: ”flap”). Den vanligste stedet man henter vev for brystrekonstruksjon er hud og fett fra nedre del av magen (DIEP-lapp).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg