torsdag 21. september 2017

Gave 18 år mann

Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Hos oss finner du gaveartikler, gode og smaksrike varer, til venner og familie. Gi en gave som forandrer verden og hjelp mennesker ut av fattigdom.


Du bidrar til at samfunn bygges opp igjen ved hjelp av utdanning og jobb. Her finner du gavetips på -årsgaver til gutter og jenter på sin store dag.

Endelig er den store dagen! Den store dagen vi alle gleder oss til opp gjennom barndommen – nemlig -årsdagen! Nå kan jubilanten endelig ta lappen(=frihet!), kjøpe sin egen alkohol, stemme og ta alle avgjørelser på egenhånd.


Som -åring er man myndig og får lov til å gifte seg, kjøpe sigaretter og alkohol, stemme og du kan anskaffe førerkort. En -årsgave bør gjerne markere dette steget fra barnestadiet inn i voksenlivet. Gi din mann et gavekort på opplevelser i gave ! Mange av opplevelser passer for to, så du kan bli med!


Egentlig så er dette litt flaut, men mannen min og jeg har litt problemer med å finne på noe lurt i bursdagsgave til sønnen vår som fyller år om uker.

Hvor mye penger skal man gi en 18-åring i gave ? Bare for år siden var man betraktet som ganske gammel da man fylt femti – slik er det jo ikke lenger. Her får du nemlig særdeles smarte gavetips til han som har alt, altså til både gutter og menn. Dropp slipset og gi bort noe morsomt og annerledes til mannen som har alt. Med den rette gaven sier du alt dette – og kanskje litt til – til den som fyller år. Gaver til 30-åringen.


Kanskje dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave ? Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave ? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til deg som er ute i siste liten. Opplevelsesgave – gave til. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Leter du etter en morsom gave? Velg mellom 1forskjellige. Vi kvinner har langt flere ønsker enn menn. I tillegg er nok det å få en gave langt viktigere for kvinnen, sier hun. Hva med å gi poden boligsparing til jul i år ?

I undersøkelsen er det langt flere menn som sier at de ikke vet hva de ønsker seg til jul, prosent menn svarer dette, mot fem prosent kvinner. Da tror jeg du må spørre foreldrene om hva slags interesser han har. Vi kan ikke komme med forslag til personlige gaver uten å kjenne ham. Kniv, digitalkamera, turutstyr?


Jeg tror -åringer helst vil velge merke osv. Lave priser, rask leveranse og billig frakt! Vårt mål er å hjelpe deg til å finne den gaven som er perfekt til en som fyller 30.


Menn kan være så vanskelig å handle til noen ganger. Ofte har vi det vi trenger, ellers så kjøper vi det vi ikke har akkurat i den tiden når du skal gå ut og kjøpe julegaver så du nok en gang står der uten å vite hva du skal velge, fordi det du skulle kjøpe nå er kjøpt. Design unike gaver med dine fineste bilder og tekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg