fredag 22. september 2017

Eplekake uten egg med vaniljesaus

Eplekake uten egg med vaniljesaus

En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Se oppskriften her.


Dette er en stor og utrolig saftig eplekake i langpanne! Eplekaken er lett å lage og holder seg myk og god i mange dager. Den er også fin å fryse. Denne oppskriften er som sagt beregnet på stor langpanne.


Her serverer vi med vaniljesaus , men varm eplekake med pisket krem er også uimotståelig godt! Eplekake er saftig og godt, og supert å bake i eplesesongen. Bytt ut epler med rabarbra for å lage rabarbrakake. Smelt margarinen og bland den med vaniljesausen,. Vanilje- eplekake uten egg og melk:.


I denne oppskriften bruker vi lettlaget vaniljekrem, men ønsker du å lage kremen selv kan du se denne oppskriften på vaniljekrem. Bland inn romtemperert vaniljesaus og sukker. Du begynner med å kakke egg i den første koppen. Vil du lage en litt stor kake bruker du egg , en litt mindre – bruk 3. Pisk egg og sukker, sikt inn mel – ha i en dæsj vaniljesukker om du vil, vend det inn i eggedosisen, og så er kaka nesten ferdig.


Et sterkt barndomsminne er den fantastiske lukten av nybakt eplekake som fylte huset. Relaterte oppskrifter til eplepai med vaniljesaus. Kopiering av materiale fra Godt. Slik gjer du: Sett ovnen på 1grader.


Eplekake uten egg med vaniljesaus

Start med å dele eplene i terninger, strø. Finn frem en kjøkkenmaskin med K-spade (eller visper) og rør smør og sukker jevnt og luftig. Tilsett eggene , ett av gangen, og rør godt mellom hvert egg.


Bruk en slikkepott og skrap i bunnen av bollen og langs kanten, slik at alt blir godt blandet. Sikt i hvetemel, vaniljesukker og bakepulver, og rør det hele sammen. En lettvint glutenfri eplekake – uten egg som både smaker deilig og er enkel å lage.


Server eplepaien lunken sammen med is, krem eller vaniljesaus. Et tips er å bytte ut eplene med pærer hvis du vil prøve noe nytt. Hell røren i kakeformen. Skrell eplene og fjern kjernehusene.


Del eplene i tynne båter og legg dem tett i tett i røren i formen. Stek kaken midt i ovnen i ca. La kaken avkjøles i noen minutter i formen. Server kaken, gjerne lun, med vaniljesaus , vaniljekesam eller vaniljeis. Kveldskos på terrassen: jordbær med nylagd vaniljesaus uten egg , melk og gluten.


Ha ei god uke fortsatt! Verdens enkleste kake! En pakke ferdig vaniljesaus blandes inn i røren, og vips så har du en fyldig, saftig vaniljekake som imponerer gjestene dine. Mange kaller denne for turkake, for den egner seg veldig godt til å ta med ut på piknik. Ha vaniljesaus , smør og sukker i en kjele og varm opp på middels varme under omrøring til smøret har smeltet og alt er godt blandet.


Sikt sammen de tørre ingrediensene i en stor bakebolle. Ha i vanilje- og smørblandingen og rør deigen jevn og klumpfri med en stålvisp. Ein må ha gode oppskrifter og resten går (stort sett) som ein leik!


Eplekake uten egg med vaniljesaus

Eg handla meg ein kasse med norske epler og måtte sjølvsagt lage ei eplekake av nokon av dei! Sausen inneholder mindre fett enn andre vaniljesauser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg