fredag 22. september 2017

Gave til nybakte foreldre

Skreddersy en unik gave med ditt morsomste bilde og tekst, bestill nå! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner. Vi har gaver som passer til alt. Prøv vår gavegenerator!


Gavekort til 100-vis av opplevelser, der leveres med det samme.

Overlevelseskit til nybakte foreldre : En humoristisk gavepakke som kan skreddersys den enkelte familie og budsjett. Kan inneholde alt fra kaffe og sjokolade til nødstrøm til mobilen, et lass med frossenpizza eller et brett med brus. Ting du tror familien vil sette pris på. Kjenner du noen som nettopp har blitt foreldre i Randaberg?


Forlaget gir bort bøker som gave til alle gravide og nybakte foreldre : Svangerskapsboken. Alle bøkene er proppfulle med nyttig og morsom informasjon. Flere av bøkene har også plass til foreldrenes egne tanker og bilder.


Du kan bestille bøkene fra denne siden.

Porto kommer i tillegg. Hva er typisk å gi i gave til nybakte foreldre ? Jeg tenkte kanskje noe tøy i litt større størrelse til babyen (siden de kanskje får nok som er passelig akkurat NÅ), og en liten leke? Er det en fin gave ? Derfor vil gaver til nybakte mødre hjelpe dem med å løfte sinnet og energien. Kanskje den beste gaven til en nybakt mor er hvile og litt hjelp til å rydde opp og få huset organisert. Sannheten er at ikke alle har muligheten til å være i nærheten for å strekke ut en hånd på grunn av andre ansvarsområder og forpliktelser.


Inviter dem på middag, dvs. Når man er nybakt foreldre , føler man seg som regel ikke motivert til å gå ut og ha barnevakt. Her er tips til symbolske fødselsgaver til den nybakte pappaen.


FORVENTER GAVE : Mange nybakte mammaer har hodet fullt av tips til. Babyen en gave i seg selv Motstanderne av fødselsgave påpeker at en baby bør være gave nok i seg selv - til begge foreldre. Dikt til ( nybakte ) foreldre , babyer og dåp. Et barn å få elske og beskytte fra vondt, en lykke for stor å forklare.


Til nybakte foreldre. Vi ønsker verdens åttende vidunder velkommen - og gratulerer til de nybakte foreldrene! Endelig får dere oppleve gleden ved tåteflasker, smokker, søvnløse netter.

Gleda er mest alt for stor til å bera - hei du vesle, velkommen til jord! Nyfødte barn blir ofte overøst og bortskjemt med gaver , så hvorfor ikke gi noe spesielt av gaver og opplevelser bare til foreldrene? De fortjener det sikkert og visst! Med inspirasjon fra Huffington Post og Real Simple, her er noen flotte gaveideer som alle nybakte foreldre vil bli begeistret for å få! Man må hele tiden tenke på det beste for sine barn, finne ut hva som er det riktige å gjøre i enhver situasjon, man må sette noen andre foran seg selv hele tiden, og man må tenke over alt man selv gjør, fordi man har ansvar for å fremstå som et godt forbilde for sine barn.


Informasjonen på denne siden er en del av Stine Sofie Foreldrepakke - et informasjonsprogram for alle blivende og nybakte foreldre. Fundamentet i foreldrepakka er smarte tips. Tipsene og annet materiell finner du ved å laste ned appen smarte tips til alle småbarnsforeldre. Hans hender de kan skape alt, til liv blir alt han rører.


To vindler små med morgendugg, de ble til to små ører. Fra påskens skjønne gyldne blomst, du får ditt myke hår. Han går og samler blomsterstøv, og slik det farve får. En sneklokke ble nesen din, og så til fingre små. Jeg fikk besøk av en venninne som ordnet middag til oss alle og hadde med gaver til baby og storesøster.


Så middag (evt. kake) er mitt forslag til gave. Enten noe lettlaget, take away eller noe du lager hjemme og varmer opp. Kule gaver til nybakte foreldre. Det å kjøpe gaver til foreldre som er over seg i lykkerus over et nyankommet barn kan være en utfordring.


Vi gir deg en liten guide. Se også: Sitater om barn – Gave til nyfødt. Har du tips til flere tekster som kan passe til den nyfødte, må du gjerne dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg