tirsdag 26. september 2017

Firmanavn ledig

Firmanavn ledig

Navnesøk: Domenenavn, foretaksnavn og varemerke — i ett søk Er navnet ledig ? Før du bestemmer deg for navn, bør du sjekke om det domenenavnet du ønsker deg, er ledig. Du bør også forvisse deg om at ikke andre har rettigheter til det navnet du velger. Krav til navn på aksjeselskap. Det er et formelt krav at navn på aksjeselskaper må inneholde bokstavene AS eller ordet aksjeselskap.


Firmanavn ledig

Gi oss din tilbakemelding om patentstyret. Hjelp oss å bli bedre! Vi ønsker å tilpasse nettstedet vårt best mulig til dine behov. Vi håper at du vil hjelpe oss ved å svare på noen få spørsmål. Skal navnet kun være firmanavn , men også en varemerke?


Hun forteller også at det er vesentlig om vi snakker om en monolittisk eller pluralistisk oppbygging av navnet og selskapet. Telenor er et eksempel på det første, der navnet brukes på flere produkter og tjenester, i flere sektorer. Firmanavn står sjelden helt alene, så man skal kanskje ikke dømme for hardt. Firmanavn har gjerne et slagord ved siden av eller så opptrer firmanavnet på en nettside der bilder og ingress forteller resten av budskapet. Med ÆRREMULI har man i det minste gitt noen signaler.


Firmanavn ledig

Hvert domenenavn i verden er unikt. Når dere har funnet et firmanavn og domenenavn som er ledig , bør dere registrere domenenavnet med én gang slik at ingen andre tar det. Det er enkelt og raskt å skaffe seg et domenenavn, og det er billig.


De aller fleste bedrifter i Norge velger et norsk domenenavn, altså et som slutter på. Er ditt domenenavn ledig ? Fritt søk etter ledig domenenavn. På denne siden, og alle andre sidene på vår website kan du søke etter ledige domenenavn. Søk i søkeboksen som ligger på toppen av siden.


Skriv inn et ord i feltet, og klikk Søk. Da vil systemet søke igjennom de mest populære domenenavnene på leting etter ledig domenenavn. For å finne ut om navnet på et enkeltmannsforetak er ledig , kan du søke direkte hos Brønnøysundregistrene. Siden de fleste selskaper oppretter en nettside før eller siden, er det lurt å reservere et domenenavn (internettadresse) som en del av prosessen. Fordeler med et beskrivende navn.


Foretaksnavnet ditt kan beskrive hvilken bransje du er i. Det er enklere for deg å reklamere for varene og tjenestene dine, fordi kunder lettere vil se hvilken bransje du opererer innen ved å se på foretaksnavnet ditt. Har du et bra firmanavn ? Et firmanavn bør gi assosiasjoner til det firmaet skal holde på med. Det mener forfatter og reklameperson Roger Pihl, som er juryformann for Gule Sider sin årlige navnekonkurranse. Arnt Skjerve, grunnlegger av street food-kjøkkenet Fortou AS.


Med tjenesten navnesok. Finne ledig domenenavn. Ta domenenavnet før du går ut med navnet på virksomheten. Sjekk om navnet er ledig på navnesok.


I prosessen med å finne navn og få registrert en virksomhet, er det fort gjort å snuble i rekkefølgen. Er firmanavnet ikke allerede registrert er neste skritt å sjekke at domene til firmanavnet fortsatt er ledig. Er det ikke det, bør du velge ett annet firmanavn.


Firmanavn ledig

Dette fordi du bør ha et domenenavn som er identisk med det firmanavnet du bruker i din markedsføring. Rett til foretaksnavn opphører fra den dag faktisk bruk opphører. For registrerte foretak opphører alltid retten til foretaksnavnet når foretaket slettes, med mindre foretaksnavnet og virksomheten overtas av andre, jfr. Database hvor du kan søke etter patenter patentsøknader patentregister varemerker varemerkeregister varemerkeregistreringer varemerkesøknader designregistreringer designregister og designsøknader i Norge. Database where you can search for patent patent applications trademarks trademark applications design registrations and design applications in Norway.


Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Dersom firmaet ditt holder til i Bergen og firmanavn. Fordi du ønsker at ditt firmanavn skal bli snakket om av andre, slik at flere får kjennskap til det, må du sørge for at det er lett å forstå og gjenta videre.


Kortere navn er lettere å huske enn lange navn. Velg et navn du kan leve med og vokse med Tenk fremover ved valg av firmanavn , slik at det kan vokse med bedriften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg