onsdag 20. september 2017

Hva kan firma hete

Våre spesialister skreddersyr forsikringer for ditt firma. Be om tilbud på forsikring! Gi oss noen få opplysninger her. Kom raskt tilbake til jobb. Helseforsikring til arbeidstakere! Hva skal bedriften din hete ?

Hvilke vurderinger bør ligge til grunn for ditt valg av navn? Når du skal etablere en ny bedrift eller et nytt varemerke bør du tenke internett og domenenavn allerede fra starten. Kan navnet forveksles med andre? Egner det seg på internett og til posisjonering mot konkurrenter?


Hva med andres og egne rettigheter til navnet? Senest i helgen mottok jeg en epost fra noen som søkte tips angående nettopp dette. Vi har samlet det du trenger å vite for å etablere deg som næringsdrivende og drive næringsvirksomhet i Norge.


Starte og drive bedrift inneholder kvalitetssikret regelverksinformasjon fra på tvers av etatsgrenser, skrevet i klarspråk slik at vanlige mennesker og gründere skal kunne forstå hvilke plikter og rettigheter de har. De gamle nettstedene Bedin, Spør OSS og Bedriftshjelp er.

Du står gjerne på trappene til å komme i gang med ditt eget firma og du driver med informasjonsinnhenting. Vurder om våre erfaringer med etablerere kan gi deg noen tanker på hva du ønsker å unngå av klassiske gründerfeil. Det er en spennende tid. Vi ønsker klarhet i et farskap, mannen nekter å få vite sannheten. Hvilke rettigheter har en pappa da, dom en gang i ungdommen hadde ubeskyttet sex med en tilfeldig, som en gang i ungdommen erkjente farskap fordi han ikke visste bedre?


Men tydeligvis så er det bare ungdommer het inne også,. Hvis du ønsker å starte et enkeltpersonforetak må du velge foretaksnavn og beskrive virksomheten du skal drive. Her får du vite hva som kreves for å starte et enkeltpersonforetak, og hvordan du går frem når du skal registrere foretaket. Hva firmaet må hete og hva det bør hete , er to forskjellige ting. Tre bokstaver er minstekravet til et firmanavn.


Internkontroll eller intern kontroll. Kan dette bare hete internkontroll, eller er intern kontroll (i to ord) også å regne som korrekt? Derfor vet vi ikke hvor mange skilt det kan dreie seg om eller hva kostnadene kan bli, men i en lignende sak har Statens vegvesen tidligere uttalt at ett skiltbytte fort kan koste mellom 30.


Da sparer du tid ved å kun fylle ut et enkelt skjema. Hva koster det å starte ENK? Vi kvalitetssjekker informasjonen og sender inn Samordnet registermelding for deg. Registrer enkeltpersonforetak gratis på enkeltpersonforetak. Julekalender eller adventskalender?


De fleste begynner med å tenke på hva firma skal hete , glem det, de begynner i helt feil ende.

Først må du og din familie være klar over konsekvensen av hva det vil si å drive for seg selv. Forelsket i egen ide. Firma skal hete Polar Power Norway Ltd. Invester gevinsten.


Mange gründere ønsker ikke utbytte eller gevinst på salg først og fremst til privat forbruk, men for å finansiere nye gründerideer eller investere i andre selskaper. Med et holdingselskap kan du reinvestere gevinst og utbytte uten at en knapp tredel av såkornet ditt blir spist opp først. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg