mandag 18. september 2017

Gravid og forkjølet tips

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Treg mage og forstoppelse er noe mange gravide opplever.

Plagene kan inntre tidlig i graviditeten og skyldes hormonell påvirkning. Det er ikke uvanlig at gravide kvinner kan oppleve at en forkjølelse kan vare lenge. Nå er immunforsvarer ditt litt redusert og dette er nok årsaken til at du ikke er blitt frisk.


Tett nese eller tette slimhinner er det også mange som får, og noen få opplever dessverre at dette kan varer hele svangerskapet. Forkjølet og gravid – Åpent forum – Doktoronline – Forumforum. Har forkjølelse en tendens til å henge lengre i kroppen når man er gravid ? Her får du våre beste råd til hva du bør ha i hus når forkjølelsen kommer på besøk.


Barn og gravide kan for eksempel trenger andre styrker og varianter enn.

Jeg var selv mye forkjølet i begynnelsen av svangerskapet. Det ga seg en stun men nå ble jeg forkjølet igjen for en uke siden og er ikke blitt frisk enda. Om det har en sammenheng med svangerskapet eller om det er sesong for forkjølelse vet jeg ikke.


Blir du forkjølet mens du er gravid , er det ikke alle typer nesespray du kan bruke. Dette er forhåndsreglene du bør ta for nesespray i graviditeten, og rådene for hostesaft og salve til munnsår i svangerskapet. Det er helt naturlig og OK å være litt ekstra på alerten når man er gravid og ønsker alt det beste for sitt kommende barn, men i dette tilfellet kan jeg berolige deg med å fortelle deg at du har ingen spesiell grunn til bekymring i det hele tatt her. Listeria, som er en bakterie, er påvist i myke og halvmyke oster - som for eksempel brie og camembert - og i muggoster som gorgonzola.


Les også: Kostråd til gravide og Alkohol i svangerskapet. Unngå derfor disse ostene. Visste du at: Toxoplasma er en parasitt som finnes i tarmkanalen. Når du er gravid er det viktig å spise sunt og variert, slik at du får i deg alle næringsstoffene du og barnet trenger. Det er bare noen få matvarer som kan inneholde mikroorganismer eller stoffer som kan være skadelig for barnet i magen.


Gravid for første gang. Når man er gravid for første gang, kan det være mye nytt å sette seg inn i. Her er en liten huskeliste og noen gode tips. Det siste og viktigste rådet ved forkjølelse er å gjøre opplevelsen så hyggelig som mulig.

Du vil antageligvis hoste og snørre deg gjennom de nærmeste dagene i sengen, så det er like greit å legge til rette for at det blir litt hyggelig. Ukeblader og tegneserier er passende litteratur for selvmedlidende og febersyke pasienter. Men hun er plaget og gråt mye i går kveld mens hun svelget unna snørr. I natt sov hun godt i oppreist stilling. Da får hun ikke puste.


I har brukt saltvannsdråper og nesesuger uten at det hjelper. Hun kan ikke ligge. Små barn blir oftere forkjølet enn voksne, og 6-forkjølelser i. I tillegg er jeg kvalm fordi jeg er gravid.


Ligger rett og slett på sofaen hele dagen. Logg inn for å følge dette. Det er ikke moro å være forkjølet , og man synes litt ekstra synd på de aller minste.


Plusstid gir deg seks tips som hjelper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg