tirsdag 5. september 2017

Lo innboforsikring mobil

Dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. I tillegg til de normale skadene som brann, vann og tyveri fra boligen har du i tillegg en kaskodekning (uhellsdekning). Norges beste innboforsikring skifter navn.


I over femti år har vi arbeidet for å gi gode og trygge avtaler til våre medlemmer. Noe av det vi er mest stolte av er innboforsikringen vår.

Den dekker alt du har av innbo og gir ekstra trygghet til det du har i hjemmet ditt. Har du hus, må du i tillegg kjøpe en husforsikring. Samler du innbo- og husforsikringen hos oss, får du én egenandel, ett kontaktpunkt og ett oppgjør ved skade. Hos vår samarbeidspartner SpareBank Forsikring lanseres det nå en ny portal som gjør det enklere å melde skade som oppstår på mobil og nettbrett. Noen av fordelene får du automatisk når du melder deg inn.


Ditt hjem kan rammes av mer enn vann-, brann- og innbruddskader. En god innboforsikring er avgjørende om skade oppstår. Ferie og fritid var noe av det første som ble tilgjengelig av fordeler i privatlivet for LO -medlemmer.

LO skjønte tidlig at det var viktig med ferie- og fritidstilbud som ga alle arbeidstakere mulighet til rekreasjon, og pleie av familielivet. Slik ble LOfavør feriereiser til. Ja, innboforsikring omfatter tingene du har i boligen din og ting som er midlertidig utenfor hjemmet ditt. Tingene du har på hytta trenger derfor en egen innboforsikring.


Du får nettrabatt på innboforsikring hos Storebrand. Se pris og kjøp her! Vi hjelper deg med å flytte innboforsikring du eventuelt har i et annet selskap. For elever, studenter og lærlinger er det ingen egenandel på innboforsikringen. Uansett om du eier eller leier bolig, så trenger du innboforsikring.


Har du jobb med pensjon i KLP, får du alltid vår laveste pris. Flytte- og boutgifter blir dekket dersom det oppstår skade som gjør at du ikke kan bo hjemme. Dessverre er egenandelen som regel høyere enn det det koster å reparere en knust skjerm – så da er det ikke så mye å hente på å bruke forsikringen. Innboforsikringen erstatter stjålet sykkel, også fra skole, treningssenter og lignende.


Er dere flere LO -medlemmer i samme husstand slipper dere egenandel ved skade. LO – medlemmer – her er den ingen egenandel! Flytt innboforsikringen din til oss.


Vi dekker ikke bare tingene du har i hjemmet, men også tyveri av sykkel og barnevogn innenfor Norden.

Sjekk pris og kjøp innboforsikring her. Bestill innboforsikring. Hva koster innboforsikring ? Prisen på en innboforsikring avhenger av deg, hjemmet ditt og hvor stor dekning du ønsker. Er du medlem av en fagforening – noen av de største er LO , NITO og Tekna – får du gjerne ekstra rabatt, og det samme gjør du dersom du samler forsikringene dine hos ett selskap. Boligen din er full av ting du er glad i. Det er dette som gir hjemmet ditt særpreg.


Minner kan ikke forsikres, men en god innboforsikring sørger for at du ikke står på bar bakke dersom noe uforutsett skulle skje. Når du har vært kunde hos Frende i tre år får du automatisk fem prosent rabatt på dine skadeforsikringer. Lojalitetsbonus kaller vi det.


Få opptil rabatt. Les mer om Frende sine rabattgivende forsikringer og lojalitetsbonus her. Samler du flere forsikringer hos oss, kan du få opptil rabatt og mange andre fordeler gjennom vårt fordelsprogram, Tryg Pluss.


Kjøper du innboforsikring , trenger du kun to andre forsikringer for å få ekstra kundefordeler. Mobile Privat Meny footer. Den dekker de private gjenstandene dine ved for eksempel tyveri, brann eller vannskader.


Vår beste innboforsikring , Innbo Pluss, gir deg. Plutselig skade på, eller tyveri av mobil , nettbrett og PC. Innbo Pluss inkluderer dekning for knust skjerm på alle familiens mobiltelefoner.


Vi har to innboforsikringer. I tillegg er du dekket for uhellskader og ID-tyveri, og du kan kjøpe mobilforsikring i tillegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg