torsdag 7. september 2017

Apotek drammen strømsø

Apotek drammen strømsø

Finn nærmeste apotek på apotek1. Vår kunnskap - din trygghet. Se våre kampanjer og gode tilbud. Du kan også handle på nett. Meld deg på vårt nyhetsbrev.


Gode tilbu tips og råd på e-post. Farmasiet - Alltid åpent og lave priser på apotekvarer. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg.


Vi har kunnskapen du trenger. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Apotek Strømsø Blichs g. Vi gir deg som kunde personlig service og ønsker å stimulere til å ta vare på egen helse. Vi viser vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet! Boots apotek Strømsø Tollbug.


Her kan du få ekspedert dine resepter, få veiledning og informasjon, samt handle i vårt store selvvalgsområde. Hos oss blir du møtt av et tverrfaglig team med farmasøyter, apotekteknikere og to hudpleiere. Dette for å tilby bred kompetanse og gi deg den beste veiledning og service. Er dette ditt firma?


Butikken ligger sentralt på Strømsø torget i Drammen. Kun få minutter fra jernbanestasjonen. Bussholdeplass rett utenfor. Matbutikken Kiwi og Blichs gt.


Apotek drammen strømsø

Werner-gården legekontor og Strømsø Legesenter kun minutt gå-avstand. Umiddelbart nærhet til Tollbugata med sin mangfold av mennesker og. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn.


Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. Den enkleste måten å handle legemidler er fra Norges største og rimeligste nettapotek. Våre dyktige hudterapeuter gir ulike typer behandlinger, inkludert ansikts- og kroppsbehandlinger, fotmassasje, rygg- og nakkemassasje, hårfjerning og farging av vipper og bryn.


Vitusapotek tilbyr hudpleiebehandling i egen hudpleiesalong. Torget skal skape aktivitet i bydelen og være en møteplass for både opplevelser og kultur. Nye Strømsø torg er et viktig ledd i den generelle satsingen på Drammen sentrum og byaksen. Drammen , som ble opprettet i 18som det andre apotek i byen. I 1år har det vært et apotek ved Strømsø torg.


Viser egenkapitalens evne til avkastning inkludert eventuelt utbytte og før ekstraordinære poster og skatt. Torget apotek i Drammen og Torvet apotek i Hokksund er to 1 lokaleide apotek (det vil si ingen kjedetilknytning). Vårt apotek i Drammen har dyktige medarbeidere, apotekteknikere og farmasøyter som ønsker å hjelpe deg med riktig bruk av dine medisiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg