tirsdag 26. september 2017

Slanking miljøgifter

Over hele verden trues flere og flere dyr av ødeleggende klimaendringer. Verdens dyreliv forsvinner i et rasende tempo. Bli fadder i WWF nå! Ingen flere arter skal dø ut. Vi arbeider over hele verden.


Les mer om hur vi bruker pengene. Syv myter om slanking Du forbrenner ikke 3kalorier i løpet av en hyrdestun og det er ikke slik at langsomt kilotap er det beste i lengden. Her har du syv myter om vekttap som simpelthen ikke støttes av vitenskapen – og noen ting som fungerer. Vil slanking gi miljøgifter i morsmelken?


Rask vektnedgang gir større mengde miljøgifter i morsmelk, og det er derfor det ikke er anbefalt å slanke seg aktivt eller for raskt mens du ammer. Synes du det går sent fremover, er det viktig å prøve å tenke på barnets beste heller enn rask vektreduksjon. Barnets helse kan ta skade av aktiv slanking under amming. Det er fordi større mengder fettløselige miljøgifter kan frigjøres fra kroppsfettet og gå over i morsmelken. Disse kan komme over i morsmelken, sier ekspert.


Samtidig er det et faktum at morsmelkens kvalitet synes å påvirkes uheldig av et økende innhold av miljøgifter i morsmelken. Internasjonalt har det vært betydelig oppmerksomhet omkring de mulige negative effektene denne utviklingen kan ha for barnets helse. Denne artikkelen belyser problemene forbundet med forekomst av miljøgifter i morsmelk. Svært mange miljøgifter samler seg i kroppsfett, og når man går ned i vekt, skilles disse giftstoffene ut i blodbanen og kan føre til mange plager, sier han.


Får man mange slike bivirkninger, er dette et signal om at kroppen er svært belastet med miljøgifter. Da bør man undersøkes med blod- eller urinprøver. Jeg er altså ikke positiv til detoxkurer eller faste, men det finnes unntak.


Hvis man får påvist økt nivå av spesifikke miljøgifter , som tungmetaller, bør man i samråd med lege eller terapeut som har den nødvendige kompetanse, bruke den tiden som er nødvendig til å fjerne eller redusere disse. Barn som får morsmelk er friskere enn barn som ikke får det, til tross for at morsmelk kan inneholde miljøgifter. Fordelene ved morsmelk veier opp for den mulige risikoen som miljøgifter representerer.


Miljøgifter i morsmelk. Antibiotika bruk, pestisider og andre miljøgifter og til og med kostens sammensetning kan forstyrre mangfoldet av bakterier i ulike retninger, ofte negativ. Kombinasjonen av et stadig mer raffinert og sterilt kosthold og utstrakt bruk av antibiotika og miljøgifter i maten kan ha vært en sterk bidragsyter i utvikling av fedme og type diabetes. Når du vil ned i vekt, er det viktig å holde sultfølelsen i sjakk.


Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Slanking og miljøgifter. Ammende kvinner frarådes bevisst slanking i ammeperioden.


Det er helt naturlig at en kvinne går ned i vekt når hun ammer, men du bør ikke jobbe for å gå fortest mulig ned i vekt. Mor lagrer nemlig miljøgifter i fettvevet sitt, og dette går over i morsmelken. Råder overvektige til å droppe slanking. Vi må slutte å oppfordre overvektige til å slanke seg, mener flere forskere.


Mer miljøgifter i villaks enn i oppdrettslaks. Jeg har kg igjen til opprinnelsesvekt før graviditet. Har altså kg for mye. Baby er snart mnd.


Jeg fullammer og har lest at slanking er frarådet mens man ammer pga miljøgifter. Vektnedgangen varierer noe fra kvinne til kvinne, men at det kan ta. Gro Nylander understreker at råslanking frarådes når du ammer. Mye tyder nemlig på at intensiv slanking fører til at fettløselige miljøgifter som. Under graviditet er det ikke anbefalt å slanke seg, men mange trenger likevel.


Unngå slanking etter fødsel. En annen grunn til å legge opp til en moderat vektreduksjon, er at miljøgifter som er lagret i fettvevet blir frigjort til blodet når mengden fett reduseres. Jeg leste i et hefte at barnet kunne få i seg miljøgifter om man slanket seg mens man ammer.


Kan jeg slanke meg hvis jeg gjør det litt sakte? Det er naturlig å gå ned i vekt i ammeperioden, og de fleste opplever at vekten blir redusert hvis de spiser riktig og mosjonerer. Ta tiden til hjelp og ikke få for fort ned i vekt.


Bevisst slanking frarådes fordi det medfører at miljøgifter frigjøres fra fettet i kroppen og går over i morsmelken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg