mandag 25. september 2017

Skinkestek trines matblogg

Skinkestek trines matblogg

Se utvalget og opplev smakene her. Har du tips eller ideer? Gilde er opptatt av miljøet. Dette kaller vi griseløftet. Smakfulle oppskrifter.


Ved å bruke Trines Matblogg , samtykker du i bruk av cookies. Vil du ha oppskrifter, ukemenyer og tips i mailboksen? Meld deg på listen for nyhetsbrev her! Pakk skinken inn i aluminiumsfolie og stikk steketermometeret inn i den mest kjøttfulle delen av skinken. Legg skinken i ildfast fat eller lignende (med åpningen til steketermometeret øverst) og stek på over- og undervarme ved 1grader til skinkesteken har en kjernetemperatur på grader.


Men jeg er ikke så god på tradisjonelle retter, og iallefall ikke sauser, så jeg ble veldig glad når mamma sa hun skulle lage skinkestek til søndagsmiddag. Da følger det med skikkelig brun saus, kokte poteter og surkål. Vi kjøpte kotelett- kam, det synes jeg ikke fungerte så veldig bra, for den ble fort tørr.


Skinkestek trines matblogg

Neste gang, for det blir en neste gang, vil jeg heller prøve f. Men hvor kommer egentlig denne fra, spør jeg nysgjerrig, og håper som alltid at svaret ikke er Trines Matblogg. Men dette er visst noe hun bare kaster sammen av det vi har i. Rens løk og del den i store båter. Skrell gulrot og del i store biter.


Legg grønnsakene i en ildfast form. Ta av strømpen på skinkesteken. Bruk en skarp kniv og rut svoren.


Fin oppskrift og gode kommentarer, men det med svinenakke i forhold til vanlig skinkestek tror jeg har mindre betydning. Alt tilbehør og bearbeiding, ikke minst steketi er det som utgjør forskjellen. Masse sky og at det blir mørt og saftig, – få hvis noen klarer da å definere forskjellen mellom svinenakke og – stek. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Her kommer en ny variant med appelsinsaus, som serveres med en fargerik og smakfull lun gulrotsalat med kikerter, mandler og feta. Med saftig kjøtt, sprø svor, tykk brun saus, epler og svisker blir dette et måltid som samler familien rundt bordet.


Skinkestek trines matblogg

Skinkestek er søndagsmat, mormormat og tradisjon. Mer plass, lunt miljø, mer lek. Målet med bloggen er å lage den maten som vi spiser her hjemme. TRINES MATBLOGG : – Jeg er ikke så opptatt av kalorier og helsefokus i maten jeg lager.


Mat jeg lager fra gode råvarer, og som dermed blir sunn. Sandberg står bak Norges mest populære matblogg , Trines matblogg , med rundt 40. I tillegg har hun i løpet av de siste tre årene gitt ut to kokebøker – som begge har tronet på de norske bestselgerlistene. Trine slutter i jobben og følger matdrømmen. En rett som i seg selv er verd en feiring – og hva passer vel bedre en høstgrå ettermiddag i oktober?


Skinkestek trines matblogg

Hver uke gir Trines Matblogg deg oppskrifter til både hverdag og helg. Jeg fant oppskriften på Trines Matblogg , en blogg jeg ikke har oppdaget før nå. Et hav av gode oppskrifter, og du finner vel det meste det tror jeg. Inspirerende og bra blogg som jeg var nødt til å tipse dere om. Herhar vi stekt skinkestek og deilige rotgrønnsaker i leirgryta.


Du kan steke surret svinestek på samme måte. Ti favorittmiddager fra Trines matblogg. Lag de ti mest populære middagene fra Trines matblogg. Vi bryr oss om ditt personvern.


Dagbladet er en del av Aller Media, som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg