mandag 18. september 2017

Svinekoteletter i ovn med fløte

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Dette er en super søndagsmiddag, enten en skal ha gjester eller ikke. Ovnsbakte koteletter med fløte - og soppsaus.


Svinekoteletter i ovn med fløte

Så helte jeg det hele over kotelettene og satte alt i ovnen i ca. Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn. Disse kotelettene smaker fantastisk godt og jobben som må gjøres på kjøkkenet er minimal. Retten stekes ferdig i ovnen , da har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.


Koteletter i ovnen. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Les mer Oppskrift på koteletter stekt i ovn med.


Svinekoteletter i ovn med fløte

Forskjellen på svinekoteletter og sommerkotelettene er at sommerkoteletter får kotelettkammen sprøytet med en salt- eller smaksmarinade, før hele kammen røkes og deles i skiver. Hadde sky fra kotelettene i sausen, som gjør sausen ekstra god. Jeg en lignende metode å anbefale, men helt uten bruk av stekepannen. Bruk ferske eller tinte nakkekoteletter (tror ikke svinekoteletter blir helt det samme) og smør en langpanne med godt smør. Salt og pepre kotelettene bra, og legg dem i langpanna.


Du steker den ferdig i ovnen. Svinekoteletter krever mer nøyaktighet. Når man griller og steker svinekjøtt bør det ikke steke for lenge, for da blir det tørt og trist. Krydre med pepper (ikke salt).


Svinekoteletter i ovn med fløte

Press gjerne noen fedd hvitløk og bland dette med olivenolje (og eventuelt andre krydder eller urter du måtte ønske) før du smører kjøttet og legger det i en ildfast form. Jeg elsker dem grillet med en digg marinade, i en høstgryte med rotgrønnsaker, kokt i brun saus, stekt i panne med litt salt og pepper eller langtidsstekt i ovnen som dette. Lav ovnstemperatur, lang tid og mange spennende smakstilsetninger gir en saftig, mør og spennende middag med nakkekoteletter. Gni kjøttet inn med salt og pepper og brun kotelettene rakst på begge sider.


Ta dem opp og legg dem i et ildfast fat. Dryss mel i stekepannen, rør godt og spe med terningbuljong og solbærsirup. Kok sausen på sterk varme i ca. Smak den til med kajennepepper, eventuelt også mer salt. I mellomtiden har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen.


Jeg har akkurat nå en form med nakkekoteletter i ovnen. Nakkekoteletter er noe alle liker, og med grønnsaker godt tilbehør blir dette en skikkelig middag. Brunet de såvidt i stekepanne, deretter over i en ildfast form.


La løk, hvitløk og grønnsaker i bunnen av formen, krydret litt og helte på noen dråper chilisaus og soya, deretter la jeg nakkekotelettene på toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg