onsdag 20. september 2017

Mai aktiviteter i barnehagen

Enten du skal arrangere 17. Lekene må ikke kreve mye forkunnskap, og bør kunne tilpasses ulike aldre så de blir utfordrende for både små og store. Under har vi samlet morsomme 17.


Før har vi kalt det for mai feiring, men no er det visst maifest, men det går da ut på det samme. Noen som har forslag til aktiviteter vi kan ha?

Vi skal ha tog, og den tradisjonelle kast svamp i fjeset på klovnen. Kristi Himmelfartsdag – barnehagen er stengt. Planleggingsdag – barnehagen er stengt. Synne Svendsen fra ungdomsskolen i Vestfossen skal ha arbeidsuke hos oss fra 18.


Vi ønsker dere alle en fin mai -måned med fridager og 17. Hilsen alle oss på Loppa! Askeladden Barnehage SA, Maihaugen Lillehammer - Vi tar vare på de små! En avdeling, 1-år.

I listevisningen under finner du alle 1aktivitetene på forskerfrø. Vi jobber med å legge til flere aktiviteter , både fra Naturfagsenteret, samarbeidspartnere innen realfag og bidrag fra barnehagene. På Lyngmo barnehage markerer vi alltid 17. På avdelingene snakker vi litt om landet vårt, om at landet har bursdag og at noen for lenge siden bestemte at vi skulle ha våre egne lover og regler. Vi øver på å tegne flagg, og lager 17.


Vi har hatt tidenes beste 17. Myrertoppen barnehage. Ett fantastisk tog hvor ALLE barna hadde det kjempe fint. Flagg, tuter, sang og hipp-hipp-hurra. Deretter følget det på med ulike leker, det var stasjoner med poteløp, våt svamp på blink, ball på blikkbokser, spiker i planke og husbygging med plank og papp.


Måsegruppa vår (4?5-åringene) jobber nå med et prosjekt om 17. Didaktisk planlegging handler om å tenke systematisk om pedagogisk arbeid i barnehagen. Barnehagen skal bygge sin virksomhet på prinsippet om likestilling og ikke- diskriminering og bidra til at barna møter og skaper et likestilt samfunn.


Alle skal ha like muligheter til å bli sett, hørt og oppmuntret til å delta i fellesskap i alle aktiviteter i barnehagen. Mai-aktiviteter i barnehagen. Frukttrærne blomstrer, vi lager kritt av gips, og vannsprederen blir brukt til lek og avkjøling.

Det enkelte barnet sees i et livslangt løp der barnehagen legger et viktig grunnlag for gode vekstvilkår. Rommene i barnehagen har ulike funksjoner som formingsrom, fellesarealer for fysisk aktivitet , garderobe og kjøkken. Tips til aktiviteter for barn. Her finner du tips til aktiviteter du kan gjennomføre i barnehagen og prosesser som hjelper deg videre med prosjektarbeid. Jeg ønsker å gi så mye inspirasjon veien videre til alle som er opptatt av Reggio Emilias barnehagepedagogisk praksis, dokumentasjon, rom som 3. BHG ER STENGT BHG ER STENGT Turdag Vi går fra barnehagen kl: 10.


Teamaktivitet kl:9. Musikk til språk Lese aktivitet Ta gjerne med en bok Møtedag – Kirsebær har avd. Det første året i barnehagen er krevende for liten og stor, og læringskurven bratt. Derfor kommer Drugli med et aldri så lite varsku til foreldrene og oppfordrer dem til å følge med: – Ser dere at barnehagen tøyer grensene for hva som er forsvarlig bemanning? Har de lange åpningstider og mange aktiviteter ? Da bør du sjekke litt.


Mye tyder på at aktive foreldre får aktive barn. Barnehagen er en arena der mange barn oppholder seg, og aktivitet i barnehagen kan føre til at barn får gode vaner når det gjelder fysisk aktivitet. I barnehagen utgjør leken en stor del av den fysiske aktiviteten.


Når barn får leke, rører de seg. Nasjonaldagen vår nærmer seg med store skritt! Rent bortsett fra å sørge for at det praktiske er på plass (vet du hva barna skal ha på seg, er søljene pussa og hvor i all verden er flagget?), er det også ting man kan gjøre sammen med barna både for å forberede den store dagen, og for å gjøre den litt ekstra morsom når den endelig kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg