fredag 8. september 2017

Timeliste mal 2019

Dette er en Microsoft Office- mal. Hold oversikt over arbeidstimer, i tillegg til vanlige timer og overtidstimer for deg selv eller ansatte, med denne enkle timelistemalen. Timeliste for ansatt. Last heller ned vår gratis timeliste - mal i Excel-format. Uavhengig av om din bedrift bruker papir eller mobil, så er det viktig med faste rutiner for registrering og behandling av arbeidstimer.


Her kommer viktigheten med en timeliste - mal til overflaten. Oslo kulturskole Avd. Navn (etternavn, fornavn) Dato Ukedag Fra kl. Arial,Halvfet 2Månedsoversikt. Stilling Innpassering Utpassering Totaltid Overtid Sum flexitid Kommentar Dato.


Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Last ned mal til reiseregning her.


Her kan du laste ned en enkel mal for reiseregning, som kan fylles ut uetter ditt behov. Malen er laget i regneark og er tilgjengelig både i Open Office og Excel format. Dersom kontoret er stengt kan man benytte postkassen på utsiden. For sent innleverte timelister medfører at lønnen blir utbetalt ved neste lønning.


Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er). Du kan bruke en hvilken som helst mal du har lastet ne slik den er, eller du kan tilpasse den etter behov. Da har vi fått oppdatert oversiktssiden for løp.


Herfra finner du terminlister for maraton- og løp i utlandet og vår egen databasebaserte terminliste. Hvilken uke er det? På baksiden av skjemaet finner du veiledning til utfylling. Denne kan brukes i både Microsoft Word og Open Office Writer.


Her finner du mal for kjørebok En kjørebok holder oversikt over antall timer og hvor mange kilometer en ansatt har kjørt i arbeidssammenheng. Autogear tilbyr en gratis nettbasert kjørebok som er veldig enkel å bruke. Kalender med norske helligdager i Excel-format. De er ideelle til bruk som en regnearkskalenderplanlegger.


Regnskapstjenesten Fiken har passert 30. Norges mest populære. Miniforetak samarbeider med Fiken, og våre plussmedlemmer får rabatt på Fikens tjenester. Gratis timeliste og timeregistrering. Vi skal gjøre timereg enklere.


Dersom du ønsker å teste programmet før lansering, kan du bli beta-bruker. Dataene du lagrer blir med videre i endelig versjon. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg