onsdag 6. september 2017

Mariusgenser herre farger

Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet. Garnmengde: XS-S(1) M(2) L-XL(2) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Bla i bildene, og finn din favoritt! Mariusgenser klassisk herre.


Jeg skal strikke mariusgenser til meg selv.

Men er usikker på hvilke farger jeg vil ha. Er litt lei av de tradisjonelle fargene (blå hovedfarge). Men samtidig er det jo den som er den ekte mariusgenseren. Tenker litt på rød hovedfarge, med hvitt mønster og blått i halsen. Hva ville dere gått for?


Garnmengde: år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) år(1) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. DUO inneholder merinoull og bomull. Mykt som bomull – varmt som ull!

SISU inneholder ullgarn og nylon. Superwashbehandlet som gjør dette velegnet til maskinvask. Behagelige plagg til inne og utendørs bruk for både barn og voksne. Barnas favoritt under parkdress og jakke.


Slitesterke strømper i fine farge til hele familien. Plagget må vaskes separat. Alle Rauma Collection strikkede plagg er laget i 1 norsk ull og har en 1 norsk produksjon. Genser til herre , strikket i Peer Gynt. Strikkepakke med garn og oppskrift.


Ullgensere til herre. Jegeren ville ha farger som passer til. Tidløse og sporty strikkejakker i 1 ull. Velg norsk ull for sterk holdbarhet og et friskt utseende. Stinemorღ SmåØyeblikk Jeg er en vestlandsvind bosatt på østlandet.


Jeg har vært en lidenskapelig strikker siden jeg var år og har alltid mange prosjekt på gang samtidig! Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.

Din nettleser er utdatert! For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Fargene har hun valgt selv. Den er strikket i tynt garn som ikke. Garnpakkens innhold tar utgangspunkt i beregningene gjort i oppskriften.


Sjekk din egen strikkefasthet, og ta hensyn til dette når du bestiller størrelse på garnpakken slik at du sikrer at du har nok garn. Hos XXL har vi et stort utvalg ullgensere til herre. Vi har 1 fornøydgaranti Gratis retur dagers prisløfte. Se mer og kjøp på XXL.


Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter? Detaljer for MARIUSGENSER -DAME.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg