tirsdag 5. september 2017

Runde kaker

Sodexo utvikler, drifter og leder et bredt utvalg av tjenester som skal bidra til økt kvalitet i hverdagen for våre kunder og gjester - det vi kaller Quality of Life Services. Syrnet melk gir deg proteiner av god kvalitet, mineraler som jo kalsium og fosfor i tillegg til vitamin Bog B12. Det finnes nesten ikke én eneste anledning hvor man ikke setter pris på å få servert en god kake ! Her er oppskrift på en frossen ostekake laget med kremost og kremfløte og pyntet med friske bær.


Husk å beregne minst fire timer for kaken å stå i fryseren før servering.

Mine beste kaker. Hev kosefaktoren med gode kaker eller nybakte muffins når det blir helg. By familie og venner på en hyggelig sammenkomst.


Trenger du å komplettere med en ny springform eller har du ikke mange nok? Se her, her finner du en mengde bakeformer – runde kakeformer, avlange brødformer og muffinsformer. Bakepapir og muffinsbrett har vi også.


Noen ganger er det lov å unne seg noe ekstra godt.

Saftig, samtidig tung og med en fantastisk smak av mørk sjokolade vil kaken være en herlig avslutning på et godt måltid. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN. Smør en rund kakeform, ca cm.


Ta den ut av ovnen og løsne den fra formen. Legg en kjøkkenhånkle over. La kaka avkjøle seg helt før du begynner med glasuren.


Stikk en grillpinne i tre inn i sentrum av kaken , hvis den kommer ut tørr uten noen små smuler eller klumper på seg er den ferdig. Dersom du lager dobbel porsjon i langpanne skal kaken stekes nederst i ovnen. Kaken kjennetegnes også av at den består av både lys og mørk kakebunn.


Du finner mine Tropisk Aroma-oppskrifter HER på Det søte liv. Denne gangen har jeg laget en muffinsvariant av denne tradisjonelle kakeklassikeren! Muffinsene er toppet med deilig sjokoladekrem og er kjempegode! Oppskriften gir ca. Vi har mange raw-food kaker , men også bakst.


Noe smått til kaffen? Skal du ha mat og rund kake , bruk catering skjema.

Nedenfor ser du priser per stykke. Kaketiner egner seg utmerket til å oppbevare og frakte kaker med. Her i sortimentet vårt har vi fylt opp lagrene med flere forskjellige tiner som passer for ulike kaker.


Du kan selvfølgelig velge det produktet som passer deg best, og kanskje har du også lyst til å bestille. Vil du ha bilde på kaken din må bildet leveres til oss på papir eller fotoark noen dager i forveien. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker? Runde kakestørrelser.


Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her. Kaken er relativt enkel å lage, glasuren er superlett. Neste sjokoladekake på listen er en “Devils Food cake”.


Fordi den er djevelsk god vel. Også er den lett å lage. Stek kaken midt i ovnen i minst minutter. Glasur: Bland alle ingrediensene i en bolle og visp sammen til en luftig krem. Strykes på kaken når den er avkjølt.


Glutenfritt var et av ønskene. Så her er den – ukas ønskeoppskrift er glutenfrie kaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg