fredag 22. september 2017

Heklet teppe av restegarn

Fine tepper til gode priser. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp!

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finfin måte å få brukt opp restegarn. Men litt nytt garn må nok også til.


Det går tross alt mye garn til et stort teppe. Jeg fikk mitt teppet av Tone Iren, søster mi.

Masse garn i masse farger, må bare bli fint resteteppe av dette. Skal det hekles eller strikkes, masse mønster, lite mønster? Klarer ikke å bestemme meg. Hver gang jeg har funnet noe jeg liker, så blir jeg ambivalent og klarer ikke å velge. Heklet eller strikket før?


Da har du kanskje noe restegarn liggende. Her er et hekleteppe som er kjekt å lage, og som er et alternativ til den klassiske bestemorsheklingen. Men det er fortsatt staver du skal hekle.


Dette teppet er stort sett heklet i Sisu-garn, men det er også brukt litt forskjellig annet av rester. Men noen ganger kommer motivasjonen overraskende på, og da er det bare å hive seg på bølgen! For meg skjedde dette for en måned eller to siden, da jeg så for meg et heklet teppe av restegarnet.


Jeg begynte med iver og pågangsmot, men desverre dabbet det fort av igjen. Som noen av dere sikkert har fått med dere, har jeg ett ganske greit garnlager i kjelleren. I ett slikt garnlager blir det som oftes mye restegarn også.


I feburar hadde jeg ett skikkelg ryddesjau i garnet mitt.

Da samlet jeg alle påbegynte nøster med ullgarn, som hadde 100m pr gr. Hjemmet er sted man tilbringer mange timer av døgnet, og det er derfor viktig at dette er et sted hvor man kan finne roen, senke skuldrene og puste ut. Jeg ønsker å hjelpe deg med å realisere dette. Send meg gjerne en mail om du lurer på noe! Enda et velkomment restegarnsprosjekt er på pinnene!


JA, jeg forsøker iallefall å hekle meg innpå mens året enda er ungt, For hvis rutene er små nok, SKAL det gå uten at det blir altfor TUNGT ! Pannebånd av restegarn. Bestemor ønsket et teppe til å pynte over et slitt armlene på sofaen. Jeg har brukt for det meste garn i ren ull og kun fra eget lager.


Det har gått med kilo og 3gram garn. Og tro meg, det er kjempevarmt! Teppet måler i bredde og i lengden. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg.


Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. Kjøp tepper med valgfrie mål. Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt.


Dagens gratisoppskrift: Lappeteppe i restegarn Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Boken har mange enkle og fine oppskrifter. MASSE oppskrifter på heklede kosedyr og småduker på garnstudio.


Her er annen utgave av Blender socks i freshere farger som jeg strikket i fjor vår. Mulighetene er uendelige! For ikke så veldig lenge siden blogget jeg om dette teppet som jeg heklet av restegarn.


Pussig, jeg har også startet på et teppe av restegarn , men som du, har det blitt mange turer i garnbutikken! Forandrer mening bare jeg snur meg! God helg og klem fra meg!


Det er nå slik jeg er skrudd sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg