mandag 18. september 2017

Butinox tavlemaling

På utkikk etter butinox tavlemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! En allergivennlig tavlemaling som kan brekkes i alle regnbuens farger. Tavlen rengjøres med vann. Spesialutviklet matt maling for tavlebruk.


Finnes i mange fine farger. FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Engelsk.


Egenskaper og fordeler Løsemiddelfri og luktsvak tavlemaling som kan brekkes i mange farger og er lett å skrive på med kritt. Bruksområde Benyttes innendørs som mellom- og toppstrøk på slette vegger og underlag som bygningsplater, puss og. Gi nytt liv til møblene du allerede har med Quick Bengalack. Barna har sansynligvis noen favorittfarger de ønsker å male på rommet sitt, men det er du som voksen, som er ansvarlig for at kvaliteten på malingen dere velger, er god.


Butinox tavlemaling

Et rom for lek avslappning og kreativitet. Mal en tavle direkte på veggen. Vår tavlemaling henvender seg til alle som ønsker seg mer kreativ frihet i hjemmet.


Med en malt tavle slipper du å styre med å henge opp, lage hull i veggen eller bruke tavlestørrelser som ikke passer for deg – for her velger du størrelsen på tavlen helt selv. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Nå kan du enkelt male en tavle der du måtte ønske, og den behøver ikke være sort. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Innendørs,.


Ekstra omsorg til de minste i huset. Butinox Interiør Barnerom 3-i- en og samme maling til vegg, panel og list. Minimal lukt, uten skadelig avdamping.


I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode). Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge.


Skriv ned handlelisten, middagsplan eller ukens gjøremål på en leken og kreativ tavle. Dette bordet har gått i arv i flere generasjoner, og kommer igjen til sin rett i dette gamle huset. Hvorfor nøye seg med sort tavlemaling , når du kan få laget den i alle regnbuens farger?


Malingen kan lages i mange forskjellige farger. Sammenlign pris på Butinox maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer.


Her er veggen i gangen malt med Cortado fra Butinox. Lett å skrive på og rengjøre. BUTINOX TAVLEMALING C-BASE 68L. Nettlager Selges ikke fra nettlager. MAL VEGGEN MED TAVLEMALING , NÅ I ALLE REGNBUENS FARGER!


Butinox har alltid vært kjent for god kvalitet, men er i tilllegg opptatt av helse og miljø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg