tirsdag 5. september 2017

Djevellue baby merino

Kjempeutvalg av garn og garnpakker fra Hobbii Garn. Kjøp billig garn i dag. Search For The Baby. Nydelige luer til de minste. Strikket i vårt utrolig myke Baby Merino garn.

Hobbii Baby Merino finnes i fantastiske farger. Luen har en perfekt form og kan lages i størrelse til måneder. Del bilder av gensere, luer, votter, m. Et kløfritt og veldig mykt garn, perfekt egnet for myk babyhud. Garnet er superwash-behandlet, noe som gjør at det er godt egnet til daglig bruk og kan maskinvaskes. Velkommen til DROPS Design!


DROPS Baby Merino er spunnet av flere tråder for å få rundhet og volum. Her finner du mer enn 120.

Abuelita Tjukk Merino Alapaca Alpaca alpacca alpakka baby merino extra fine Blå Body Bomull brun bukse cordfløyel Dale Drops Fabel Freestyle garnstudio genser glattstrikk grå grønn gul Hals Heilo Hekling Hjertegarn hvit Jakke kjole koksgrå Lerke Lilla Litlo og Kalen lucinda guy lue lyseblå Marius. Det har blitt mange både store og små prosjekter, og her er en djevellue som ble til mens gutta i huset var på bursdagsfeiring i helgen på McDonalds. Oppskriften finner du her. For å få luen til å passe en nyfødt strikket jeg den i pinner og brukte Pickles baby merino ull. Hjallislue-oppskrift ( djevellue ) der strikkinga går den vegen!


Der var den, HURRA! Eg strikka ei for nokre år sidan (den var nydeleg, om eg må sei det sjølv) etter fri-dikting metoden, men det var via mål frå venner med barn (OK, det er målet rundt, no må eg ha målet frå nakken og over hovudet, takk), tommestokk, metermål og ein mellomstor melon. Jeg har også strikket en djevellue fra Garnstudio i Drops Extra fine merino (se gratis oppskrift her) - det syns jeg var et knotete mønster etter å ha laget lua til Gro siden den trengte masse sying, men den ble fin til slutt og veldig tykk og myk. Stort utvalg garn fra DROPS, Dale Garn og Du Store Alpakka.


Mange farger, garantert lavpris og lynrask levering. Heklet djevellue og sokker til baby I August heklet jeg dette settet i Dale baby merino ull til en liten gutt på ca. Jeg tipper det passer opp til ca mnd selv om det stod i oppskriftene. Kjært barn har mange navn, heter det.


Denne lua har fantastisk god passform og holder et lite barnehode godt og varmt. I Hamar Dagblad i dag sto det en oppskrift på djevellue , fordi de ville oppfordre alle i skøytebyen til å strikke seg en slik. Så da tenkte jeg at da kan jeg jammen legge den ut her.

Har ikke strikket den selv, og syns oppskrifta var litt uforståelig. Men har dere innspill på den gi meg beskjed. Legg opp 2 2 m på rundp nr. MERINOULL inneholder 1 merinoull. Deilig og myk merinoull som er superwash-behandlet slik at det spesielt godt egnet til baby - og barneplagg.


Plagget må vaskes separat. Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Australia Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing. Last ned gratis PDF Hent oppskrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg